Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός!

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2013 13:16
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται την αγγλική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στο «Όλντ Τράφορντ» στις 19 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» ήθελαν να κληρωθούν με τον Ολυμπιακό, όπως προέκυψε από ψηφοφορία στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Βέβαια, η κλήρωση είναι σχετικά καλή και για τον Ολυμπιακό, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το καλοκαίρι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το έργο της ομάδας του Μίτσελ θα είναι εύκολο.

Όσον αφορά τα άλλα ζευγάρια, η κληρωτίδα είχε κέφια, αναδεικνύοντας σπουδαία ζευγάρια από τα οποία ξεχωρίζουν τα Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου.

Αρκετά ενδιαφέρον είναι και η μονομαχία της Γαλατάσαραϊ με την Τσέλσι, με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «Στάμφορντ Μπρίτζ»!

Τα ζευγάρια των 16:

Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης

Λεβερκούζεν – Παρί Σεν Ζερμέν

Γαλατασαράι - Τσέλσι

Σάλκε - Ρεάλ

Ζενίτ - Ντόρτμουντ

Άρσεναλ - Μπάγερν

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.