Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2013 21:47
Με γκολ των Ντομίνγκες (6’) και Βάις (27’) ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, μένοντας αήττητος για 29ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ!

Λίγες μέρες μετά την πρόκριση του στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός χωρίς να φορτσάρει, επικράτησε με 2-0 του Άρη στη Θεσσαλονίκη και «σφράγισε» από σήμερα τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα!

Πρωταγωνιστής της νίκης των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Βάις ο οποίος έφτιαξε το πρώτο γκολ στον Ντομίνγκιεζ (6’), ενώ ο ίδιος πέτυχε το δεύτερο τέρμα της αναμέτρησης στο 27’, «σφραγίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του.

Έτσι, ο Ολυμπιακός διατήρησε το +8 από τον ΠΑΟΚ, ενώ έφτασε τα 29 εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς να έχει γνωρίσει ήττα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της περιόδου 1973-74.

Από την πλευρά του, ο Άρης προσπάθησε να «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις, έψαξε το γκολ στο δεύτερο μέρος ώστε να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο δεν τα κατάφερε και παρέμεινε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος…

Οι συνθέσεις:


Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος (79' Κοτσαρίδης), Αγκάνθο (73' Τσουκάνης), Τάτος, Μαργαρίτης, Σταυρόπουλος (63' Σουνάς), Νταμαρλής, Μανιάς, Έλσνερ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Τόρες, Μασάντο, Σάμαρης, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Κάμπελ (65' Εντινγκά), Ντομίνγκες (84' Ιμπαγάσα), Βάις (77' Σαβιόλα), Ολαϊτάν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.