Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έκανε «πάρτι» στο Λονδίνο η Λίβερπουλ!

Πρέμιερ Λιγκ: Έκανε «πάρτι» στο Λονδίνο η Λίβερπουλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2013 20:01
Με τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει δύο γκολ και να μοιράζει δύο ασίστ, η Λίβερπουλ διέλυσε με 5-0 την Τότεναμ μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και έπιασε ξανά στη δεύτερη θέση την Τσέλσι με 33 βαθμούς.

Μπορεί να έπαιζε χωρίς τους Τζέραρντ και Στάριτζ, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την Λίβερπουλ να πραγματοποιήσει ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση, «σκορπίζοντας» με 5-0 την Τότεναμ στο Λονδίνο με αποτέλεσμα να «σκαρφαλώσει» ξανά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -2 από την Άρσεναλ.

Οι «κόκκινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 18’ άνοιξαν το σκορ με τον Λουίς Σουάρες έπειτα από ωραία ενέργεια του Χέντερσον, ο οποίος στο 40’ από δημιουργός έγινε εκτελεστής, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την Τότεναμ η οποία έμεινε με δέκα παίκτες στο 63’ λόγω αποβολής του Παουλίνιο, και η Λίβερπουλ δεν… χαρίστηκε στους γηπεδούχους καθώς σημείωσε ακόμα τρία τέρματα με τους Φλάναγκαν (75’), Σουάρες (84’) και Στέρλινγκ (89’), με τον Ουρουγουανό μάλιστα να δίνει τις ασίστ στα δύο γκολ των συμπαικτών του.

Έτσι η Λίβερπουλ έφτασε στους 33 βαθμούς και δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα η Τότεναμ έμεινε στην 7η θέση με 27 βαθμούς και τα πράγματα είναι πλέον αρκετά δύσκολα όσον αφορά το μέλλον του Βίλας Μπόας στους «πετεινούς»...

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.