Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2013 17:40
Μετά από δύο σερί ήττες και τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με 3-0 της Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» και μείωσε στους 10 τη διαφορά της από την κορυφή.

Στην επιστροφή του Ντάρεν Φλέτσερ στους αγωνιστικούς χώρους μετά το πρόβλημα της υγείας του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την πρώτη της νίκη μετά τις 10 Νοεμβρίου στο πρωτάθλημα, καθώς κέρδισε με 3-0 την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ».

Τον δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Ντάνι Γουέλμπεκ ο οποίος κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο το κενό του τραυματία Φαν Πέρσι, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε τρία λεπτά (15’, 18’).

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 52’ ο Τομ Κλέβερλι, με τη Γιουνάιτεντ να φτάνει τους 25 βαθμούς και να βρίσκεται πλέον στο -10 από την κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντάρεν Φλέτσερ επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τις 26 Δεκεμβρίου του 2012, παίρνοντας τη θέση του Ράιν Γκιγκς στο 70’.

Στο άλλο παιχνίδι, Νόριτς και Σουόνσι ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Κάροου Ρόουντ», με τους «κύκνους» να παίρνουν προβάδισμα στο 12’ με τον Ντάιερ, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Χούπερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.