Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ:  «Άλωσε» τη Λεωφόρο ο Ατρόμητος

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» τη Λεωφόρο ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2013 01:47
Μία εβδομάδα μετά την εμφατική νίκη του απέναντι στην Καλλονή, ο Παναθηναϊκός υπέστη εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Ατρόμητο, ο οποίος ανέτρεψε το σκορ σε πέντε λεπτά με τα τέρματα του Ιγκλέσιας (60’,65’). Ο Μπέργκ άνοιξε το σκορ στο 42’, όμως τραυματίστηκε στη συνέχεια και αποχώρησε.

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή στην Λεωφόρο πήρε ο Ατρόμητος, ο οποίος με δύο τέρματα του Ιγκλέσιας κέρδισε με 2-1 τον Παναθηναϊκό και εδραιώθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, όμως δυσκολευόταν να απειλήσει σημαντικά την εστία του Ατρομήτου. Ωστόσο στο 42’ ο Μπεργκ έπιασε στον …ύπνο την άμυνα των φιλοξενούμενων και άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους», με τον ίδιο όμως να αποχωρήσει με ενοχλήσεις λίγο αργότερα.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος κατάφερε να γυρίσει σε πέντε λεπτά το σκορ χάρη στα δύο τέρματα του κορυφαίου Ιγκλέσιας (60’, 65’) ο οποίος χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας, φωνάζοντας ωστόσο για πέναλτι στον Ατζαγκούν από τον Καραμάνο.

Έτσι, ο Ατρόμητος έφτασε τους 28 βαθμούς και παρέμεινε στην 3η θέση έναντι 24 του Παναθηναϊκού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (69’ Μαρινάκης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Μέντες, Αμπέιντ (65’ Ατζαγκούν), Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ (45’+1’ λ.τ. Κλωναρίδης), Καρέλης.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (82’ Μπάλλας), Δημούτσος (46’ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιντες, Μπρίτο (72’ Φάμπιο), Καραμάνος, Παπαδόπουλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.