Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Άνετα η Μπάγερν, νέα απώλεια για Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Άνετα η Μπάγερν, νέα απώλεια για Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2013 20:19
Λίγες μέρες μετά την πρώτη της φετινή ήττα από την Σίτι, η Μπάγερν αντέδρασε και κέρδισε με 3-1 το Αμβούργο πριν ταξιδέψει στο Μαρόκο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Λέει «αντίο» στον τίτλο η Ντόρτμουντ, 2-2 με Χοφεχάιμ.

Η ήττα με 3-2 από την Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν επηρέασε τη Μπάγερν η οποία επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας άνετα με 3-1 το Αμβούργο.

Οι Βαυαροί πήραν προβάδισμα στο 42’ με τον Μάντζουκιτς, ενώ ο Γκέτσε στο 52’ έκανε το 2-0. Ο Λασόγκα στο 87’ μείωσε προσωρινά για το Αμβούργο, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Σακίρι διαμόρφωσε το τελικό 3-1 το οποίο δίνει προσωρινά προβάδισμα 7 βαθμών για τη Μπάγερν που θα ταξιδέψει στο Μαρόκο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Μπουντεσλίγκα: Άνετα η Μπάγερν, νέα απώλεια για Ντόρτμουντ
Από την άλλη η Ντόρτμουντ «πέταξε» ξανά βαθμούς καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Χόφενχάιμ και έμεινε στο -12 από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Σίπλοκ (17’) και Βόλαντ (37’), ωστόσο οι Βεστφαλοί αντέδρασαν και ισοφάρισαν με τους Ομπαμπεγιάνγκ (44’) και Πίστσεκ (67’).

Μάλιστα, η Ντόρτμουντ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, έχοντας και δοκάρι, με το 2-2 να μένει ως το τέλος.

Ισόπαλη 0-0 έμεινε η Γκλάντμπαχ κόντρα στην Μάιντς με αποτέλεσμα να «πιάσει» τη Ντόρτμουντ στην 3η θέση, ενώ η Άουγκσμπουργκ κέρδισε με 4-1 τη Μπράουνσβαϊγκ.

Μεγάλο παιχνίδι στο Αννόβερο όπου η τοπική ομάδα έχανε με 0-3, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 με δύο τέρματα του Ντιούφ στο 87’ και στο 90+2’!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.