Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μείωσε στους 2 πριν το ντέρμπι η Τσέλσι, «τεσσάρα» η Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Μείωσε στους 2 πριν το ντέρμπι η Τσέλσι, «τεσσάρα» η Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2013 19:29
Η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Άρσεναλ και με τη νίκη της κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (2-1) μείωσε στο -2 τη διαφορά της από την κορυφή πριν το μεγάλο ντέρμπι των δύο ομάδων στο «Έμιρειτς».

Έστω και με περισσότερη δυσκολία από όσο περίμενε, η Τσέλσι επικράτησε με 2-1 της συμπολίτισσας Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» , βρέθηκε στο -2 από την κορυφή και μπορεί να περάσει στην πρώτη θέση σε περίπτωση που κερδίσει την Άρσεναλ την επόμενη Δευτέρα (23/12) στο «Έμιρειτς».

Οι «μπλε» πήραν προβάδισμα στο 16ο λεπτό με τον Τόρες, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Γουίλιαν που κατέληξε στο δοκάρι, κάνοντας το 1-0.

Ωστόσο η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 29’ με τον Σαμάκ να «εκτελεί» από κοντά τον Τσεχ, μετά από ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων.

Παρόλα αυτά στο 35’ με ωραίο σουτ του Ραμίρες, η Τσέλσι ξαναπήρε το προβάδισμα με 2-1, σκορ που παρέμεινε ως το τέλος παρά την πίεση των φιλοξενούμενων.

«Τεσσάρα» και στο -4 η Έβερτον


Πρέμιερ Λιγκ: Μείωσε στους 2 πριν το ντέρμπι η Τσέλσι, «τεσσάρα» η Έβερτον
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Έβερτον, η οποία κέρδισε με 4-1 την Φούλαμ και «πάτησε» τετράδα.

Τα «ζαχαρωτά» άνοιξαν το σκορ στο 18’ με ωραίο σουτ του Όσμαν, όμως η Φούλαμ, με βασικό τον Καραγκούνη, ισοφάρισε στο 67’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπερμπάτοφ.

Ωστόσο, το 1-1 δεν έμεινε για πολύ, καθώς οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και σημείωσαν τρία τέρματα, με τους Κόουλμαν (73’), Μπάρι (84’) και Μιραλάς (90+1’) που έφερε την Έβερτον στην τέταρτη θέση και στο -4 από την κορυφή.

Στα άλλα παιχνίδια, Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον ήρθαν ισόπαλες 1-1, η Κάρντιφ κέρδισε με 1-0 τη Γουέστ Μπρομ, ενώ Γουέστ Χαμ και Σάντερλαντ έμειναν στο 0-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.