Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πέρασε από το «Βίλα Παρκ» η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Πέρασε από το «Βίλα Παρκ» η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2013 01:31
«Όσο ζει ελπίζει»! Αυτό το ρητό φαίνεται ότι ακολουθούν στην Μάντσεστερ Σίτι η οποία κέρδισε δύσκολα με 1-0 την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, μειώνοντας έτσι ξανά την διαφορά της από την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ στους 12 βαθμούς στο κυνήγι για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Σκόρερ για τους «πολίτες» ο Κάρλος Τέβεζ ο οποίος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κλαρκ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, ύστερα από ασίστ του Τζέκο.

Στα του παιχνιδιού, η Σίτι δυσκολεύτηκε αρκετά να ελέγξει τον ρυθμό και μάλιστα κινδύνεψε να δεχθεί γκολ στις αρχές του παιχνιδιού, όταν και ο Τέβεζ απομάκρυνε τη μπάλα στη γραμμή ύστερα από κεφαλιά του Μπεντέκε. Τελικώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν μέτρα, με τον Ζαμπαλέτα να στοχεύει το δοκάρι στο 37’, ωστόσο ο Τέβεζ στο 45+1’ άνοιξε το σκορ για το 1-0, παγώνοντας το «Βίλα Παρκ».

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν πιο ανοιχτό, με την Σίτι να είχε την κατοχή, και την Άστον Βίλα να απειλούσε κυρίως με αντεπιθέσεις. Ωστόσο οι «πολίτες» ήταν αυτοί που είχαν τις πιο σημαντικές ευκαιρίες, με τον Λόουτον να προλαβαίνει τη μπάλα στη γραμμή σε σουτ του Τέβεζ, ενώ λίγο αργότερα ο Γιαγια Τουρέ σημάδεψε το δοκάρι του Γκουζάν.

Η Βίλα δεν κατάφερε εν τέλει να ισοφαρίσει το παιχνίδι και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες στη μάχη που κάνει για να μείνει στην κατηγορία, ενώ από την άλλη η Σίτι παραμένει ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.