Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Βαριά ήττα αλλά πρόκριση για Ζενίτ, στο Γιουρόπα η Πόρτο

Τσάμπιονς Λιγκ: Βαριά ήττα αλλά πρόκριση για Ζενίτ, στο Γιουρόπα η Πόρτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2013 00:31
Η Ζενίτ υπέστη βαριά ήττα με 4-1 από την Αούστρια Βιέννης, ωστόσο πέρασε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η αδιάφορη Ατλέτικο κέρδισε με 2-0 την Πόρτο που συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ!

Έπαιξε με τη φωτιά η Ζενίτ, η οποία ήθελε νίκη στην έδρα της Αούστρια ώστε να σιγουρέψει την πρόκριση για τους «16», ωστόσο αντί αυτού ηττήθηκε με 4-1, χωρίς εν τέλει να το πληρώνει.

Η Αούστρια ξεκίνησε αρκετά δυνατά, με τον Λοντρίγκιν να πραγματοποιεί εξαιρετικές αποκρούσεις, πριν τελικά ο Κερζάκοφ βάλει μπροστά στο σκορ τους Ρώσους στο 35ο λεπτό.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς, με τους Χόσινερ (44’) και Τζουν (48’) να κάνουν το 2-1!

Μάλιστα λίγα λεπτά μετά ο Χόσινερ με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 51’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κίεναστ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τους Αυστριακούς, που αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση.

Ήττα και... Γιουρόπα για Πόρτο


Τσάμπιονς Λιγκ: Βαριά ήττα αλλά πρόκριση για Ζενίτ, στο Γιουρόπα η Πόρτο
Το μεγάλο «δώρο» της Ζενίτ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί η Πόρτο η οποία ηττήθηκε με 2-0 από την Ατλέτικο στην Ισπανία και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Μαδριλένοι παρότι είχαν εξασφαλίσει την πρωτιά, κυνήγησαν τη νίκη, με τον Γκαρσία να ανοίγει το σκορ στο 14’.

Η Πόρτο στη συνέχεια έχασε τεράστια ευκαιρία για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με τον Ζόσουε να χάνει πέναλτι στο 28’ ενώ μέχρι εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια!

Στο 36' το δοκάρι σταμάτησε ξανά τους Ποροτγάλους και ένα λεπτό μετά ο Ντιέγκο Κόστα «σφράγισε» τη νίκη των «ροχιμπλάνκος» που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με 16 βαθμούς, καθώς στα υπόλοιπα λεπτά παρά τις προσπάθειες της Πόρτο, το 2-0 έμεινε ως το φινάλε της αναμέτρησης.

Η βαθμολογία:

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 16

2. Ζενίτ 6

3. Πόρτο 5

4. Αούστρια Βιέννης 5

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.