Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Λύτρωσε την ΑΕΚ ο Πλατέλλας

Γ’ Εθνική: Λύτρωσε την ΑΕΚ ο Πλατέλλας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2013 18:58
Με γκολ του Πλατέλλα στο 90+3’, η ΑΕΚ κέρδισε με ανατροπή τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο (2-1) και πέρασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 53’ με τον Μωραΐτη, ισοφάρισε ο Ντακόλ στο 59’ ο οποίος έχασε και πέναλτι στο 74'.

Η ΑΕΚ για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν έδειξε καλό πρόσωπο, ωστόσο με γκολ του Πλατέλλα στο 90+3’ κέρδισε με 2-1 τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο και τον προσπέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με δύο βαθμούς περισσότερους αλλά και παιχνίδι λιγότερο.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος όπου η ΑΕΚ είχε την υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες, ο Ηρόδοτος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 53’ με σουτ του Μωραΐτη!

Το γκολ φαίνεται πως… αφύπνισε την ΑΕΚ η οποία τέσσερα λεπτά μετά είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντακόλ, ωστόσο ο ίδιος στο 59’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ο Ηρόδοτος δεν πτοήθηκε και στο 65’ απείλησε με σουτ του Κούρτι για να πάρει ξανά το προβάδισμα, όμως στο 74’ η «Ένωση» σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει εκείνη… κεφάλι στο σκορ, καθώς στο 74’ ο Ντακόλ έχασε πέναλτι που κέρδισε ο Πεταυράκης.

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε!

Λίγο αργότερα, ο Ηρόδοτος έχασε σπουδαία ευκαιρία για να κάνει το 2-1, καθώς μετά το λάθος του Ρόβα, ο Μωραΐτης βγήκε απέναντι στον Καραγκιολίδη αλλά αστόχησε!

Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, όμως στο 90+3’ ο Πλατέλλας με ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και λύτρωσε την ΑΕΚ που επέστρεψε ξανά στην κορυφή με 23 βαθμούς έναντι 21 του Ηρόδοτου!

Ηρόδοτος (Κολιτσιδάκης): Ζαφείρης Δ., Μπινιχάκης, Γεωργόπουλος, Χαρίτος, Χαλκιαδάκης, Αχιλλέως (46’ Σαλταπίδας), Κούρτι, Χατζηανδρέου, Κοζιράκης, Ζαφείρης Αλ, Μωραΐτης.

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Σταθάκης, Ρόβας, Κορδέρο, Ανάκογλου (83’ Τσεβάς), Γροντής (76’ Πόποβιτς), Πλατέλλας, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.