Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Σε περιπέτειες ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Σε περιπέτειες ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2013 23:45
Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου πήρε η Καλλιθέα η οποία κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον κινδυνεύει να γίνει η δεύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά τον Άρη που πέφτει «θύμα» της ομάδας του Γιάννη Παπακώστα. Ντακόλ στο 79’ και Μαρουκάκης στο 83’ οι σκόρερ για την Καλλιθέα, δύο δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση εξαιτίας της πτώσης του ρεύματος στο γήπεδο, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν κρύοι. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας ωστόσο από το τετ-α-τετ του Γεωργιάδη, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε με το μηδέν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτεροι οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς, με τον Σταφυλίδη να σημαδεύει δύο φορές το δεκάρι στο 50’ και στο 61’, και τους υπόλοιπους παίκτες των Θεσσαλονικιών να αστοχούν από καλές θέσεις. Έτσι, κόντρα στην ροή, ο Μαρουδάκης κέρδισε στο 78’ πέναλτι και αποβολή του Βιβιάν, με τον Ντακόλ να το «μετουσιώνει» σε γκολ, ενώ ο Έλληνας άσος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 83’ με σουτ από την περιοχή. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει, ωστόσο καλείται να το κάνει στον επαναληπτικό στις 24 του μηνός αν θέλει να συνεχίσει στους 8 της διοργάνωσης.

Οι ενδεκάδες:


Καλλιθέα: Μιχελής, Φερέιρα, Ντακόλ, Φάι (68' Ματσούκας), Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας (46' Μαρουκάκης), Ατματσίδης, Σταύρου, Βιγιαρέχο, Αρβανίτης, Κατσικογιάννης (86' Θεολόγου).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Βιβιάν, Κατσουράνης (63' Πέλκας), Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Γεωργιάδης (63' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (70' Γιάννου).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.