Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Πέρασε ξανά δεύτερη η Μονακό, στο -4 η Λιλ

Σαμπιονά: Πέρασε ξανά δεύτερη η Μονακό, στο -4 η Λιλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2013 07:21
Με το 8ο φετινό τέρμα του Εμανουέλ Ριβιέρ, η Μονακό επικράτησε με 1-0 της Αζαξιό και «σκαρφάλωσε» ξανά στη δεύτερη θέση, καθώς η Λιλ ηττήθηκε με 1-0 από τη Μπορντό.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Μονακό αγωνίστηκε χωρίς τον Φαλκάο, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι να πάρει νέα νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στην Αζαξιό (1-0).

Οι Μονεγάσκοι είχαν την απόλυτη υπεροχή, ωστόσο δεν μπορούσαν να κερδίσουν τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Οτσόα ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Στο 62’, η Αζάξιο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πιεράτσι, και στο 79’ ο Ριβιέρ κατάφερε να δώσει τη λύση για τη Μονακό, κάνοντας από κοντά το 1-0.

Μάλιστα το γκολ διεκδικεί εύκολα θέση στα πιο αστεία-περίεργα της χρονιάς, καθώς μετά από σέντρα του Κυρζαουά, οι Ζερμέν και Ράτζι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν προ κενής εστίας, ενώ στη συνέχεια της φάσης η μπάλα πέρασε και από τα χέρια του Οτσόα πριν στρωθεί στο πόδι του Ριβιέρ για το 1-0!

Στη συνέχεια, η ομάδα του Πριγκιπάτου θα μπορούσε να πάρει τη νίκη με μεγαλύτερο προβάδισμα, ωστόσο οι εκτελέσεις φάουλ των Ροδρίγκες (80’) και Μουτίνιο (85’) κατέληξαν στο αριστερό δοκάρι του Οτσόα!

Έτσι, η Μονακό προσπέρασε τη Λιλ στη δεύτερη θέση με 38 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.



Ήττα για Λιλ, με ανατροπή η Λιόν


Σαμπιονά: Πέρασε ξανά δεύτερη η Μονακό, στο -4 η Λιλ
Την ευκαιρία να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή έχασε η Λιλ η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τη Μπορντό και υποχώρησε στην 3η θέση με -4 από την κορυφή.

Το τέρμα της νίκης για τους γηπεδούχους πέτυχε με αυτογκόλ ο Κίερ, καθώς η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Δανού αμυντικού και άλλαξε πορεία μετά το σουτ του Λαντρί Ν'Γκουεμό στο 27ο λεπτό.

Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Ενιεάμα μετά από 1061 λεπτά, και έτσι δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Γκαετάν Ουάρ!

Οι «λιλουά» στα υπόλοιπα λεπτά δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, ούτε όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα λόγω της αποβολής του Πούντζε στο 58’, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα και να υποχωρήσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.

Από την άλλη, η Λιόν παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Μπαστιά, πήρε τη νίκη με 3-1 εκτός έδρας, αφού κατάφερε να γυρίσει το σκορ μέσα σε δύο λεπτά με τους Λακαζέτ (54’) και Μπένζια (56’).

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85’ ο Γκομίς, «σφραγίζοντας» τη νίκη για τους «λιονέ».

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ισόπαλες 1-1 ήρθαν Τουλούζ και Μονπελιέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.