Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ζορίστηκε αλλά κέρδισε ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Ζορίστηκε αλλά κέρδισε ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2013 21:57
Ο Ολυμπιακός, έχοντας το μυαλό του στην Άντερλεχτ, δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 στο «Καραϊσκάκη» χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντομίνγκιεζ (74’) και το γκολ του Ολαϊτάν (89'). Δοκάρι στο 88’ο Βάις, διαμαρτυρίες για το πέναλτι από τους φιλοξενούμενους.

Ο Μίτσελ παρέταξε τους «ερυθρόλευκους» με αρκετές αλλαγές ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Άντερλεχτ την Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που έφερε τους γηπεδούχους να εμφανίσουν προβληματικό πρόσωπο, καθώς δυσκολεύτηκαν αρκετά να βρουν λύσεις για να διασπάσουν την άμυνα του Αστέρα.

Μάλιστα, το πρώτο ημίχρονο κύλησε σχετικά ήρεμα για τους Αρκάδες, καθώς πλην δύο μακρινών σουτ του Τσόρι και μία κεφαλιά του Φουστέρ, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά την εστία του Ερνάντεζ, με τον Σέποβιτς που ξεκίνησε βασικός να μην μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν δυναμικά, καθώς στο 48’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, με τον Χερνάντεζ να σταματάει από τα δύο μέτρα τον Παπαδόπουλο!

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν το πρέσινγκ, το οποίο δεν απέδιδε καρπούς, καθώς ο Αστέρας ήταν εξαιρετικά στημένος και δεν άφηνε ελεύθερους χώρους. Ωστόσο στο 73’ ο Ολαιτάν που μπήκε ως αλλαγή, γύρισε στον Βάις και αυτός κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Ζησόπουλου, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονταν έντονα στον διαιτητή για την απόφαση.

Ο κορυφαίος της αναμέτρησης Τσόρι Ντομίνγκεζ εκτέλεσε εύστοχα στο 74’ για το 1-0 ανοίγοντας τον δρόμο προς τη νίκη, η οποία «σφραγίστηκε» στο 89’ με τον Όλαίτάν να κάνει το 2-0, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Βάις είχε δοκάρι.

Έτσι, ο Ολυμπιακός κατάφερε να διευρύνει –προσωρινά- τη διαφορά του στους 9 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, και πλέον μπορεί να σκέφτεται τον «τελικό» με την Άντερελχτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Τόρες (46' Παπάζογλου), Αβραάμ, Σιόβας, Χολέμπας, Μασάντο, Σάμαρης, Κάμπελ, Φουστέρ (60' Βάις), Ντομίνγκες, Σέποβιτς (69' Ολαϊτάν).

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες, Μουνάφο, Ουσέρο, Ζησόπουλος, Καράσκο, Χουάνμα (70' Μπακασέτας), Ναβάρο (87' Ουρτάδο), Λούι, Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό (81' Κάφα).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.