Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη για Λίβερπουλ, έχασαν έδαφος Τσέλσι και Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη για Λίβερπουλ, έχασαν έδαφος Τσέλσι και Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2013 19:07
Νέα μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Λίβερπουλ η οποία επικράτησε με 4-1 της Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ» και σε συνδυασμό με την ήττα της Τσέλσι στην έδρα της Στόουκ (3-2) και την ισοπαλία της Σαουθάμπτον με την Μάντσεστερ Σίτι (1-1) πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα παιχνίδι που σημειώθηκαν τρία αυτογκόλ (!) η Λίβερπουλ κέρδισε με 4-1 την Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ» και έπιασε την Τσέλσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας προσωρινά στους 4 βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Βέβαια, οι «κόκκινοι» πήραν τη νίκη πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, καθώς παρά το προβάδισμα δύο τερμάτων που πήραν στις αρχές του δεύτερου μέρους αρχικά με το αυτογκολ του Ντεμέλ (42’) και το τέρμα του Σακό (47’), η Γουέστ Χαμ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 66’ με αυτογκόλ του Σκτρέλ, ενώ είχε ευκαιρίες και για να ισοφαρίσει.

Ωστόσο, κάπου εκεί ανέλαβε ο Σουάρες ο οποίος έκανε το 3-1 στο 81’ ενώ ο ίδιος στο 84’ με σουτ «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 (το γκολ χρεώθηκε στον Ο’Μπράιεν καθώς η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του και άλλαξε πορεία).

Να σημειωθεί πως η Γουέστ Χαμ έμεινε με δέκα παίκτες στο 82’ λόγω αποβολής του Νόλαν.

Ήττα στο 90' για Τσέλσι


Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη για Λίβερπουλ, έχασαν έδαφος Τσέλσι και Σίτι
Με γκολάρα του Ασαϊντί στο 90’, η Στόουκ επικράτησε με 3-2 της Τσέλσι στο «Μπριτάνια», υποχρεώνοντας την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο στην τρίτη ήττα της φετινή σεζόν!

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την Τσέλσι, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό πήρε προβάδισμα με γκολ του Σούρλε. Ωστόσο οι «μπλε» δεν μπόρεσαν να «χτίσουν» στο γρήγορο γκολ, και η Στόουκ κατάφερε να γυρίσει το σκορ αρχικά με τέρμα του Κράουτς στο 42’ έπειτα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και στο 50’ με τον Άιρλαντ.

Ο Σούρλε τρία λεπτά μετά με δυνατό σουτ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 , ενώ ο ίδιος λίγο αργότερα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπέγκοβιτς, χάνοντας την ευκαιρία να ξαναβάλει την Τσέλσι μπροστά στο σκορ.

Ωστόσο στη συνέχεια ο Ζοζέ Μουρίνιο σε μία περίεργη επιλογή, αντικατέστησε τον Γερμανό άσο με τον Έτο, κάτι που στοίχησε στους Λονδρέζους οι οποίοι δυσκολευόντουσαν να διασπάσουν την μαζική άμυνα της Στόουκ.

Έτσι, στο 90’ μετά από αντεπίθεση, ο Ασαϊντί με όμορφο σουτ εκτός περιοχής, διαμόρφωσε το 3-2, χαρίζοντας τη νίκη στην Στόουκ!

Όσον αφορά τη βαθμολογία, η Τσέλσι παρέμεινε στους 30 βαθμούς και απέκτησε συγκάτοικο τη Λίβερπουλ στην δεύτερη θέση, ενώ πλέον η Άρσεναλ έχει μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει με 7 βαθμούς στην κορυφή εφόσον κερδίσει αύριο την Έβερτον

Έχασε έδαφος και η Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη για Λίβερπουλ, έχασαν έδαφος Τσέλσι και Σίτι
Την ευκαιρία να περάσει στη δεύτερη θέση έχασε η Μάντσεστερ Σίτι η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» και παρέμεινε στους 29 βαθμούς.

Οι «πολίτες» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με το 12ο τέρμα του Αγκουέρο τη φετινή σεζόν, όμως λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Οσβάλντο με απίστευτο γκολ, ισοφάρισε στο 42’ σε 1-1.

Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα η Σίτι να μην καταφέρνει να πάρει την 4η συνεχόμενη νίκη της και να πέσει στην 4η θέση με 29 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Σαουθάμπτον έβαλε τέλος στο σερί τριών ηττών και έφτασαν τους 23.

Στα άλλα παιχνίδια η Νόριτς πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, ενώ η Κρίσταλ Πάλας συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με το ίδιο σκορ την Κάρντιφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.