Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο Παγκρήτιο

Σούπερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο Παγκρήτιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2013 17:26
Σε ένα τρομερό παιχνίδι στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, ο Άρης με δύο γκολ και μία ασίστ του Τάτου έκανε την ανατροπή και άγγιξε την νίκη, όμως ο Μπαντιμπανγκά με δεύτερο προσωπικό γκολ ισοφάρισε για το τελικό 3-3 στο 90+4’!

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Σούπερ Λιγκ έγινε στο Παγκρήτιο, όπου Εργοτέλης και Άρης ήρθαν ισόπαλοι 3-3, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο μέρος!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτεροι διάρκεια του αγώνα και είχαν δύο δοκάρια με τους Έλσνερ και Μπαντιμπανγκά για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος.

Ωστόσο στην επανάληψη ο δεύτερος με δυνατή κεφαλιά στο 62’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τον Εργοτέλη. Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Πελέ, με τον Πορτογάλο χαφ να κάνει το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 65’.

Αμέσως, ο Μιλίνκοβιτς έριξε στο παιχνίδι τον Τάτο και αυτός δικαίωσε τον προπονητή με την επιλογή του, καθώς μείωσε στο 69’ με τρομερό σουτ, ενώ στο 71’ έβγαλε ασίστ στον Νταμαρλή ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2!

Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 80’ ο Τάτος με δεύτερο προσωπικό γκολ έδωσε το προβάδισμα στον Άρη με 3-2!

Παρόλα αυτά, το γκολ δεν έφτανε στους «κίτρινους» για να φύγουν με τη νίκη από την Κρήτη, καθώς στο 90+4’ ο Μπαντιμπανγκά με δεύτερο τέρμα στο ματς ισοφάρισε για το τελικό 3-3 και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.