Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» και η Νιούκαστλ!

«Άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» και η Νιούκαστλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2013 16:53
Δεν λέει να συνέλθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς μετά την Έβερτον, και η Νιούκαστλ πήρε «διπλό» με 1-0 στο «Όλντ Τράφορντ» και πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» κινδυνεύουν να βρεθούν στο -15 από την κορυφή!

Η κατρακύλα συνεχίζεται για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι πρωταθλητές Αγγλίας απογοήτευσαν ξανά, αυτή τη φορά κόντρα στη Νιούκαστλ, η οποία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 χάρη στο τέρμα του Γιοάν Καμπάιγ στο 61ο λεπτό.

Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Νιούκαστλ στο «Όλντ Τράφορντ» από το 1972 (!), ενώ η Γιουνάιτεντ είχε έντεκα χρόνια να χάσει δύο σερί ματς στην έδρα της!

Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς σε περίπτωση νίκης της Άρσεναλ, η Γιουνάιτεντ θα βρεθεί στο -15 από την κορυφή, ενώ παράλληλα τα πράγματα δυσκολεύουν όσον αφορά την τετράδα και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα, η Νιούκαστλ επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Σουόνσι μεσοβδόμαδα (3-0) και πέρασε στην 6η θέση με 26 βαθμούς, έναν μακριά από την τετράδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.