Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλατινί: «Αντί για κίτρινες κάρτες, προτείνω ολιγόλεπτες αποβολές»

Πλατινί: «Αντί για κίτρινες κάρτες, προτείνω ολιγόλεπτες αποβολές»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/12/2013 17:57
Την αντικατάσταση των κίτρινων καρτών με ολιγόλεπτες αποβολές όπως συμβαίνει στο ράγκμπι, προτείνει Μισέλ Πλατινί!

Ο πρόεδρος της UEFA, σε συνέντευξη του στην «AS» τόνισε πως οι ολιγόλεπτες αποβολές 10-15 λεπτών θα ήταν πιο δίκαιη τιμωρία από τις κίτρινες κάρτες, δικαιολογώντας την άποψη του πως με αυτόν τον τρόπο η ομάδα που θα οφείλεται, θα είναι η αντίπαλη στο ίδιο ματς και όχι κάποια τρίτη εξαιτίας της απουσίας ενός ποδοσφαιριστή που θα έχει συμπληρώσει κάρτες:

«Θα γίνει όπως γίνεται στο ράγκμπι, τιμωρώντας τον παίκτη που έχει παραβεί έναν κανονισμό με 10 ως 15 λεπτά αποβολή. Είναι μια ιδέα. Τώρα πρέπει να ωριμάσει και να δούμε αν είναι για το καλό του παιχνιδιού. Είναι μια πρόταση που πρέπει να δοκιμαστεί πρώτα» είπε ο Πλατινί, δικαιολογώντας το σκεπτικό του:

«Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα που ωφελείται είναι η αντίπαλη στο ίδιο ματς και όχι κάποια τρίτη, λόγω της μεταφοράς καρτών σε άλλα ματς».

Μάλιστα, ο Γάλλος πρόεδρος πρότεινε πως οι κυπελλούχοι κάθε χώρας θα πρέπει να παίρνουν εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πρόσθεσε πως οι τερματοφύλακες δεν θα πρέπει να αποβάλλονται εάν υποπίπτουν σε πέναλτι!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.