Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ένοχος… αλλά ελεύθερος για τα «στημένα» ο Ψωμιάδης, κρατείται λόγω ΑΕΚ!

Ένοχος… αλλά ελεύθερος για τα «στημένα» ο Ψωμιάδης, κρατείται λόγω ΑΕΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/12/2013 15:52
Ποινή κάθειρξης 4,5 ετών και 35.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε στον Μάκη Ψωμιάδη από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση των στημένων αγώνων, κάτι που σημαίνει πως θα ήταν ελεύθερος σήμερα αν δεν εκκρεμούσε η δίκη για την ΑΕΚ.

Ο Μάκης Ψωμιάδης κρίθηκε ένοχος για απόπειρα εκβίασης κατ' επάγγελμα και συνήθεια και για δωροδοκία-δωροληψία στα παιχνίδια για ματς Καβάλα - Αγροτικός Αστέρας, Αναγέννηση Καρδίτσας - Καβάλα και Αγροτικός Αστέρας - Καβάλα.

Η εισαγγελέας πρότεινε κάθειρξη εννέα ετών, αλλά τελικά η ποινή, ως απόφαση του δικαστηρίου, «έπεσε» στα 4,5 χρόνια με αναστολή κάτι που σημαίνει πως σήμερα θα έμενε ελεύθερος αν δεν ήταν προφυλακιστέος για την υπόθεση της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι οριστικές αποφάσεις των ποινών που επιβλήθηκαν από το δικαστήριο:


Η ποινή του Μάκη Ψωμιάδη: Φυλάκιση 4,5 έτη, 35.000 χρηματικό πρόστιμο. Η ποινή είναι εξαγοράσιμη (5 ευρώ ανά μέρα) κι έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την έφεση.

Από την ποινή φυλάκισης αφαιρούνται οι 24 μήνες κράτησης που έχει εκτίσει. Η ποινή του έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα μέχρι την έφεση, που σημαίνει ότι μέχρι την έφεση είναι ελεύθερος.

Ωστόσο θα παραμείνει στη φυλακή καθώς εκκρεμεί και η δίκη για την υπόθεση της ΑΕΚ.

Η ποινή του Κωνσταντίνου Ριαβόγλου: Ποινής φυλάκισης 4 ετών και 6 μηνών και με χρηματική ποινή 40.000 ευρώ με την ποινή να είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως. Η ποινή του έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα μέχρι την έφεση.

Η ποινή του Θωμά Μητρόπουλου: Ποινής φυλάκισης 3 ετών και με χρηματική ποινή 30.000 ευρώ με την ποινή να είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως. Η ποινή του έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα μέχρι την έφεση.

Η ποινή του Διονύση Κωτούλα: Ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή

Η ποινή του Περικλή Αμανατίδη: Ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.