Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Της έχει πάρει τον αέρα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Της έχει πάρει τον αέρα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2013 19:25
Της έχει πάρει τον αέρα και φαίνεται! Μετά το σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ισπανίας, η Ρεάλ κέρδισε και στο πρωτάθλημα την Μπαρτσελόνα με 2-1 σε μία αναμέτρηση γοήτρου καθώς το πρωτάθλημα έχει ήδη βαφτεί … «μπλαουγκράνα».

Οι «μερέγχες» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Μπενζεμά και παρά την ισοφάριση του Μέσι στο 18’ ( έφτασε τα 18 γκολ σε «clasico»), ο Ράμος με κεφαλιά στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, δίνοντας τη νίκη στην Ρεαλ.

Το ματς:


Μπορεί ο Ρονάλντο να βρίσκονταν στον πάγκο, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε την Ρεάλ, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με προβολή του Μπενζεμά ύστερα από σέντρα του Μοράτα. Ωστόσο η Μπαρτσελόνα, σε αντίθεση με το παιχνίδι του Κυπέλλου, κατάφερε να απαντήσει με τον Μέσι να κάνει το 1-1 στο 18’ , πιάνοντας τον Ντι Στέφανο στην πρώτη θέση των σκόρερ στα «clasico», ενώ έγινε αυτόματα ο μόνος παίκτης που καταφέρνει να σκοράρει για 16ο συνεχόμενο παιχνίδι στην Πριμέρα.

Η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακή καθώς αντί του θεάματος κυριάρχησαν τα νεύρα, με τον διαιτητή στις αρχές του δεύτερου μέρους να βγάζει 5 κίτρινες σε ένα τέταρτο! Στο 58’ ο Μουρίνιο έριξε στο παιχνίδι τον Ρονάλντο και ο ίδιος κατάφερε να απειλήσει στο 65’ με εκτέλεση φάουλ, ωστόσο ο Βαλντέζ κατάφερε να διώξει.

Η Ρεάλ συνέχιζε να ήταν η πιο απειλητική ομάδα, με τον Βαλντέζ να κρατάει το 1-1 ύστερα από προσπάθεια του Μοράτα στο 76’, ωστόσο στο 82’ ο Ράμος βρήκε τελικώς τη λύση, κάνοντας το 2-1 με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μόντριτς. Η Μπαρτσελόνα δεν έδειχνε ότι μπορούσε να αντιδράσει, και τελικώς οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν με τρίτο γκολ, με τον Ρονάλντο να σημαδεύει το δοκάρι στο 88’ ύστερα από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Στο τέλος τα νευρά άναψαν με τον Αντριάνο να ζητάει πέναλτι στις καθυστερήσεις, ωστόσο το ριπλέι έδειξε ότι έπεσε μόνος του στην περιοχή. Μάλιστα οι διαμαρτυρίες των «μπλαουγκράνα» ανάγκασαν τον διαιτητή να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Βαλντέζ μετά το τέλος του αγώνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.