Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Χέρι βοηθείας» της Μάντσεστερ Σίτι σε Ρεάλ

«Χέρι βοηθείας» της Μάντσεστερ Σίτι σε Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2013 22:43
Στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να προετοιμαστεί η Ρεαλ Μαδρίτης ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι «πολίτες» δέχθηκαν την παράκληση της «βασίλισσας» για να προπονηθούν οι παίκτες στο «Έτιχαντ» αντί του «Όλντ Τράφορντ» της Γιουνάιτεντ όπως ορίζει το… πρωτόκολλο.

Βοήθεια που βάζει φωτιά στην κόντρα Σίτι – Γιουνάιτεντ δίνουν οι «πολίτες», καθώς δέχθηκαν να φιλοξενήσουν την Ρεάλ στο γήπεδο τους ώστε αυτή να προετοιμαστεί για τον αγώνα της Τρίτης απέναντι στην Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα η Ρεάλ θα φτάσει στο Μάντσεστερ την Κυριακή και όχι τη Δευτέρα λόγω απεργιών στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα υποχρεούται να προπονηθεί στο νησί για δύο μέρες πριν το παιχνίδι της Τρίτης.

Οι «μέρεγχες» μάλιστα δεν ρώτησαν για άδεια την Γιουνάιτεντ (όπως υποστηρίζει η ίδια) ώστε χρησιμοποιήσουν το «Όλντ Τράφορντ» , καθώς ο Μουρίνιο προτίμησε το «Έτιχαντ» της Σίτι καθώς κρίνει ότι είναι καλύτερο γήπεδο για να προπονηθεί η ομάδα.

Από την πλευρά της, η Σίτι δεν είπε όχι στην Ισπανική ομάδα καθώς τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ για τον αγώνα με την Άστον Βίλα, ωστόσο είναι φανερό ότι η θετική της απάντηση σχετίζεται και στο ότι η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη… «μισητή» γειτόνισσα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.