Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει να φύγει από τη Φούλαμ ο Μπερμπάτοφ

Θέλει να φύγει από τη Φούλαμ ο Μπερμπάτοφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2013 16:51
Να αποχωρήσει από τη Φούλαμ επιθυμεί ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του μάνατζερ του, Εμίλ Ντάντσεφ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός μετράει μόλις δύο γκολ σε 12 αγώνες στη Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν, με τη Φούλαμ να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, αγνοώντας τη νίκη από τις Οκτωβρίου.

Τα άσχημα αποτελέσματα των «κότατζερς» ανάγκασαν τη διοίκηση να απομακρύνει τον Μάρτιν Γιολ από τον πάγκο, με τον συμπατριώτη του και πρώην βοηθό του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Ρενέ Μόλεστιν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ωστόσο, οι νέες εξελίξεις φαίνεται πως δεν ικανοποιούν τον έμπειρο επιθετικό, καθώς όπως δήλωσε ο μάνατζερ του, Εμίλ Ντάντσεφ ο Μπερμπάτοφ δεν είναι ευχαριστημένος στην ομάδα και επιθυμεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο:

«Δεν συνηθίζω να κάνω υποθέσεις, αφού κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί τον Ιανουάριο, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Μπερμπάτοφ δεν είναι ευχαριστημένος στη Φούλαμ. Θα ήθελε, εάν είναι δυνατόν, να βρει άλλη ομάδα».

Το συμβόλαιο του Μπερμπάτοφ με τη Φούλαμ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη η Τραμπζονσπόρ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, αν και ο Ντάντσεφ πρόσθεσε πως ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Αγγλία:

«Δεν μπορώ να σχολιάσω αν υπάρχει κάποια προσέγγιση, αλλά η προτεραιότητα είναι να βρούμε λύση για να μείνει στην Αγγλία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.