Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συζητάει με Τσέλσι ο Κουρτουά

Συζητάει με Τσέλσι ο Κουρτουά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2013 14:17
Σε τετ-α-τετ με τον Ζοζέ Μουρίνιο θα βρεθεί το προσεχές διάστημα ο Τιμπό Κουρτουά προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του Βέλγου γκολκίπερ στην Τσέλσι.

Ο 21χρονος διεθνής πορτιέρο αγωνίζεται για τρίτο και τελευταίο χρόνο στην Ατλέτικο Μαδρίτης ως δανεικός από τους Λονδρέζους, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μην γνωρίζει που θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Βέλγου γκολκίπερ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων όπως η Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο ίδιος είναι δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής στην Τσέλσι όσο εκεί συνεχίζει να αγωνίζεται Πετρ Τσεχ.

Γι’ αυτό, όπως δήλωσε σε βέλγικο κανάλι της πατρίδας του, θα βρεθεί το προσεχές διάστημα με τον Ζοζέ Μουρίνιο και τους ανθρώπους της Τσέλσι καθώς θέλει να ξέρει που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν πριν το Μουντιάλ της Βραζιλίας:

«Δεν ξέρω που θα αγωνίζομαι την επόμενη σεζόν. Στο προσεχές διάστημα θα συζητήσω για το μέλλον μου με την Τσέλσι καθώς θέλω να ξέρω αν θα με υπολογίζουν. Μετά, από αυτές τις συζητήσεις, θα μπορέσω να αποφασίσω την καλύτερη επιλογή για μένα.

Δεν θέλω να περιμένω πολύ. Δεν είναι καλό να παίζεις σε Μουντιάλ ενώ σκέφτεσαι για μεταγραφές. Δεν θέλω να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο
» τόνισε ο Κουρτουά.

Να σημειωθεί πως το μέλλον του Τιμπό Κουρτουά κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό, καθώς εάν ο Βέλγος γκολκίπερ αποχωρήσει από την Ατλέτικο, τότε οι Μαδριλένοι θα ζητήσουν πίσω τον Ισπανό πορτιέρο ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να καλύψουν το κενό του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.