Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Πήρε το ντέρμπι η Μονακό, στο 90+1’ η Λιλ

Σαμπιονά: Πήρε το ντέρμπι η Μονακό, στο 90+1’ η Λιλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2013 00:22
Η Μονακό ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής με τη Νις παίρνοντας τη νίκη με 3-0 μέσα στη Νίκαια, όμως παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας καθώς η Λιλ κέρδισε με 1-0 τη Μαρσέιγ με γκολ του Ρου στο 90+1’!

Η Μονακό μπορεί να αγωνίστηκε ξανά χωρίς τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ωστόσο η απουσία του δεν στοίχησε στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς οι Μονεγάσκοι κέρδισαν με σκορ 3-0 στο ντέρμπι μίσους με τη Νις στη Νίκαια και μείωσαν προσωρινά στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Παρί.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου ήταν καλύτερη, με τον Ροντρίγκιεζ να ανοίγει το σκορ στο 5ο λεπτό, ενώ στο 23’ ο Ριβιέ με κεφαλιά διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Η Νις δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 89’ ο Οκάμπος εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στο 90+1’ η Λιλ, στο 89’ η Ναντ!


Σαμπιονά: Πήρε το ντέρμπι η Μονακό, στο 90+1’ η Λιλ
Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας διατηρήθηκε η Λιλ η οποία με γκολ του Ρου στο 90+1’ επικράτησε με 1-0 της Μαρσέιγ και μείωσε προσωρινά στον έναν βαθμό τη διαφορά της από την κορυφή.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό καθώς και οι δύο ομάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, με τον γκολκίπερ των «λιλουά», Βίντσεντ Ενιεάμα να πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν για τους γηπεδούχους.

Μάλιστα ο Νιγηριανός τερματοφύλακας ξεπέρασε τα 1000 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα και πλέον είναι στην 2η θέση της σχετικής λίστας

Εν τέλει, στις καθυστερήσεις ο Ρου με ωραία κεφαλιά λύτρωσε την Λιλ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 στο «Μετροπόλ».

Τη νίκη πήρε και η Ναντ η οποία με γκολ του Αριστεγουιέτα στο 89’ επικράτησε με 2-1 της Βαλενσιέν και πέρασε προσωρινά στην 5η θέση.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:


Τρίτη

Λιλ- Μαρσέιγ 1-0
(90+1' Ρου)

Ναντ- Βαλενσιέν 2-1
(59' Μπεντουά, 89' Αριστεγουιέτα / 52' Σάεθ)

Νις-Μονακό 0-3
(5’ Ροντρίγκιεζ, 23’ Ριβιέρ, 89’ Οκάμπος)

Τετάρτη

Αλαξιό- Μπαστιά (20:00)

Γκινγκάμπ-Μπορντό

Μονπελιέ-Λοριάν

Ρεν-Σεντ Ετιέν

Σοσό-Ρεμς

Εβιάν-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Πέμπτη

Λιόν-Τουλούζ (22:00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.