Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιγκερόα: «Χαρούμενος για τη μεταγραφή, δυσαρεστημένος που αφήνω την ομάδα»

Φιγκερόα: «Χαρούμενος για τη μεταγραφή, δυσαρεστημένος που αφήνω την ομάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2013 14:21
Χαρούμενος για τη μεταγραφή του αλλά δυσαρεστημένος που αφήνει τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αναφέροντας πως οι «πράσινοι» τον στήριξαν και τον σεβάστηκαν στα δύσκολα.

Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε για τη μεταγραφή του στη Johor Darul Takzim FC, αναφέροντας πως η πρόταση που του έκανε η ομάδα της Μαλαισίας ήταν πολύ σημαντική για αυτόν, ωστόσο πρόσθεσε πως είναι δυσαρεστημένος που αφήνει την ομάδα που τον στήριξε στα δύσκολα και με την οποία δέθηκε.

Ο ίδιος δήλωσε πως στεναχωριέται για τους οπαδούς των «πρασίνων» που τον στήριξαν, ενώ ανέφερε πως θα έχει πάντα στην καρδιά του το γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φιγκερόα:


«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή. Από την άλλη είμαι πολύ δυσαρεστημένος που αφήνω αυτή την ομάδα που με στήριξε. Με σεβάστηκαν σε όλα, ακόμα και στο οικονομικό κομμάτι και πραγματικά στεναχωριέμαι για τους οπαδούς που με στήριξαν αυτό τον καιρό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Αργεντινός φορ.

«Ήρθε μία πρόταση πολύ σημαντική για εμένα και την οικογένεια μου. Ήταν κάτι που δεν άρεσε πολύ στο σύλλογο από την αρχή, από την άλλη όμως είναι χαρούμενος που με αυτή τη μεταγραφή βοηθάω τον Παναθηναϊκό. Ήταν μία πρόταση σημαντική. Μίλησα με την οικογένειά μου, το σκέφτηκα καλά και ήθελα να εξασφαλίσω ένα καλό συμβόλαιο.

Στεναχωριέμαι που αφήνω μια ομάδα τόσο καλή και ειδικά τους οπαδούς που με υποστήριξαν τόσο πολύ. Ευχαριστώ τους οπαδούς και την ομάδα, όλο το τεχνικό επιτελείο και όλο τον κόσμο που βοήθησε στο να αισθάνομαι άνετα», πρόσθεσε ο 32χρονος άσος.

Για το ποιο γκολ από αυτά που σημείωσε ξεχωρίζει: «Φυσικά από τα γκολ που έχω βάλει εκείνο που ξεχωρίζω είναι αυτό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετά από αυτό οι οπαδοί μου φέρθηκαν πολύ καλά και σίγουρα θα το έχω για πάντα στην καρδιά μου», απάντησε.

Για το γεγονός ότι θα έχει συμπαίκτη τον Πάμπλο Αϊμάρ: «Κοίταξα πολλούς τομείς. Είμαι σχεδόν στο τέλος της καριέρας μου. Μια καριέρα με πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλά χτυπήματα. Φυσικά η απόφασή μου στηρίχτηκε στο ότι ένα παίκτης της Αργεντινής παίζει σε αυτή την ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.