Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Άλωσε το «Ολίμπικο» η Νάπολι

Σέριε Α: Άλωσε το «Ολίμπικο» η Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2013 00:48
Η Νάπολι πήρε σπουδαία νίκη με 4-2 απέναντι στην Λάτσιο μέσα στο «Ολίμπικο» και διατήρησε το -6 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, η Νάπολι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, φεύγοντας με το «διπλό» από την έδρα της Λάτσιο (4-2) με αποτέλεσμα να μείνει σε απόσταση έξι βαθμών από την Γιουβέντους.

Οι «παρτενοπέι» δεν ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση, καθώς η Λάτσιο ήταν πιο απειλητική και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Καντρέβα προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Ρέινα, ωστόσο στο 24’ ο Ιγκουαίν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στη ροή του αγώνα, δίνοντας το προβάδισμα στην Νάπολι.

Η απάντηση ήταν άμεση από τους «λατσιάλι» οι οποίοι ένα λεπτό μετά ισοφάρισαν χάρη σε αυτογκόλ του Μπεχράμι!

Ωστόσο στο 50’ ο Πάντεφ «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του, κάνοντας το 2-1, ενώ ο Ιγκουαΐν έπειτα από αντεπίθεση στο 72’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Νάπολι.

Η Λάτσιο κατάφερε να μειώσει στο 88’ με ωραία προσπάθεια του Κεϊτά, όμως δύο λεπτά μετά ο Καγιεχόν «σφράγισε» τη νίκη για τους φιλοξενούμενους, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Έτσι η Νάπολι έφτασε τους 31 βαθμούς, 6 λιγότερους από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και τρεις από την δεύτερη Ρόμα, ενώ η Λάτσιο παρέμεινε στους 17 και συγκατοικεί στην 8η θέση μαζί με Μίλαν, την Πάρμα και την Αταλάντα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.