Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2013 02:03
Προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο ΠΑΟΚ ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού στη «Τούμπα» και πλέον έχει… αέρα δύο τερμάτων ενόψει του επαναληπτικού στη Λιβαδιά.

Καλύτερος στο ανιαρό πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ, ανέβηκε ο ρυθμός στο δεύτερο όπου τελικώς οι γηπεδούχοι καθάρισαν σε ένα τρίλεπτο, με τον Αθανασιάδη (από θέση οφσάιντ) να κάνει το 1-0 στο 57’, ενώ ο Σαλπιγγίδης στο 60’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το ματς:


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο το καλό στήσιμο του Λεβαδειακού δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες. Έτσι η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 27’ για τον «δικέφαλο του Βορρά», με τον Αποστολόπουλο να αναγκάζει τον Κυριακίδη να αποκρούσει δύσκολα με δυνατό σουτ, ενώ ούτε ο Αθανασιάδης στο 37’ κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς αρκετές… συγκινήσεις, ωστόσο στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν με περισσότερη διάθεση και τελικώς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Αθανασιάδη να γίνεται κάτοχος της μπάλας από θέση οφσάιντ, το οποίο δεν καταλόγισε ο διαιτητής, και από κοντά έκανε το 1-0 στο 57’.

Τρία λεπτά ήταν η σειρά του Σαλπιγγίδη, ο οποίος πήρε την μπάλα από πάσα του Καμαρά με τον ώμο, και με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του βάζοντας… φωτιά στη «Τούμπα».

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ είχε δύο ακόμα καλές στιγμές με τον Λόρενς για να διευρύνει το προβάδισμα, ωστόσο οι τρεις μαζεμένες αλλαγές του Παράσχου έφεραν αποτέλεσμα, καθώς ο Λεβαδειακός κέρδισε μέτρα, ψάχνοντας το γκολ, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να μπει ζεστά στο κυνήγι της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.