Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με Ζόνας για Βαλένθια, «διπλό»  στο 87’ για Σεβίλλη!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με Ζόνας για Βαλένθια, «διπλό» στο 87’ για Σεβίλλη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2013 22:11
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζόνας που σημείωσε χατ-τρικ, η Βαλένθια επικράτησε με 3-0 της Οσασούνα στο «Μεστάγια». Νίκη στο 87’ για Σεβίλλη, 2-1 στην έδρα της Γρανάδα.

Μετά το «διπλό» στην έδρα της Σουόνσι (1-0) για το Γιουρόπα Λιγκ μεσοβδόμαδα, η Βαλένθια πανηγύρισε νίκη και εντός των συνόρων, καθώς επικράτησε με 3-0 της Οσασούνα στο «Μεστάγια».

Οι «νυχτερίδες» εκμεταλλεύτηκαν απόλυτα το αριθμητικό πλεονέκτημα που κέρδισαν από την αποβολής του Πουνάλ στο 17’ και «καθάρισαν» τη νίκη με τρία τέρματα του ασταμάτητου Ζόνας (45’, 48’, 53’).

Έτσι, η Βαλένθια έφτασε τους 20 βαθμούς και «σκαρφάλωσε» στην 9η θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με την Οσασούνα που παρέμεινε στους 13 βαθμούς και μόλις ένα μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Την λύτρωσε ο Γκαμέιρο


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με Ζόνας για Βαλένθια, «διπλό»  στο 87’ για Σεβίλλη!
Με γκολ του Γκαμέιρο στο 87’ η Σεβίλλη έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Γρανάδα (2-1) και πλησίασε στον βαθμό τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Οι Ανδαλουσιανοί πήραν προβάδισμα με τον Μπάχα στο 23’, ωστόσο με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η Γρανάδα, η οποία είχε για άλλο ένα παιχνίδι στον πάγκο τον Ορέστη Καρνέζη, ισοφάρισε με πέναλτι του Μπραχίμι.

Ωστόσο στο φινάλε, ο Γκαμεϊρό λύτρωσε τη Σεβίλλη, καθώς με γκολ που σημείωσε στο 87’, ο Γάλλος φορ που πέρασε στο παιχνίδι στο 80ο λεπτό, χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.