Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Στο +3 με λυτρωτή Γιορέντε η Γιουβέντους!

Σέριε Α: Στο +3 με λυτρωτή Γιορέντε η Γιουβέντους!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2013 21:46
Με γκολ του Γιορέντε στο 90+1’ η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 τη Ουντινέζε στο Τορίνο και αύξησε στο +3 τη διαφορά της από την κορυφή, καθώς νωρίτερα η Ρόμα ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αταλάντα.

Η Γιουβέντους «φλέρταρε» με τη γκέλα κόντρα στην Ουντινέζε, καθώς μέχρι το 90’ βρίσκονταν στο 0-0 στο Τορίνο και ουσιαστικά πετούσε στο καλάθι των αχρήστων την ισοπαλία-«δώρο» της Ρόμα…

Ωστόσο ο Γιορέντε στο 90+1’ με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων λυτρώνοντας τη «Γηραιά Κυρία».

Στα του αγώνα, η Γιουβέντους προβλημάτισε με την απόδοση της, καθώς κατάφερε να απειλήσει σε ελάχιστες περιπτώσεις την εστία της Ουντινέζε, ενώ έχασε νωρίς με τραυματισμό τον Πίρλο (αποχώρησε στο 14’).

Μάλιστα στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανάγκασαν τον Μπουφόν σε εντυπωσιακές αποκρούσεις, με τον έμπειρο γκολκίπερ να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του.

Τα λεπτά κυλούσαν και όλα έδειχναν πως το σερί πέντε νικών της Γιουβέντους θα λάμβανε τέλος, ωστόσο στις καθυστερήσεις μετά από σουτ του Λίχτενστάινερ, ο Βάσκος φορ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας την ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως περίπου 12.200 παιδάκια βρέθηκαν στις εξέδρες του «Γιουβέντους Στέντιουμ» αντί για τους οργανωμένους που τιμωρήθηκαν, δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.