Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μεγάλες νίκες για Βέροια και ΟΦΗ, μοιρασιά στη Νέα  Σμύρνη

Σούπερ Λιγκ: Μεγάλες νίκες για Βέροια και ΟΦΗ, μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2013 21:02
Μεγάλες νίκες πανηγύρισαν Βέροια και ΟΦΗ, με την πρώτη να κερδίζει με 4-3 (!) τον Λεβαδειακό, ενώ οι Κρητικοί έβαλαν τέλος στο σερί της Καλλονής, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 στο «Γεντί Κουλέ». Στο 0-0 έμειναν Πανιώνιος και Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη, με τους Ακρίτες να φωνάζουν δίκαια για γκολ του Σολτάνι που ακυρώθηκε λανθασμένα στο 90’ για οφσάιντ!

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που θύμισε… Πρέμιερ Λιγκ, η Βέροια επικράτησε με 4-3 του Λεβαδειακού και επέστρεψε στις νίκες μετά την 2η αγωνιστική!

Μάλιστα οι Βοιωτοί βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από τα τέρματα του Σανγκέτι (2’) και Ορτέγκα (60’), ωστόσο αρχικά ο Μρντάκοβιτς στο 51’ και ύστερα ο Καλτσάς στο 63’ ισοφάρισαν για τους γηπεδούχους.

Στο 70’ ο Πετράτζι με αυτογκόλ έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα για τη Βέροια η οποία εννιά λεπτά μετά «κλείδωσε» την νίκη, με τον Μπεν να κάνει το 4-2.

Εν τέλει, ο Λεβαδεικαός κατάφερε απλώς να μειώσει στο 90+1΄με τέρμα του Κάντζι για το τελικό 4-3, το οποίο επέτρεψε στη Βέροια να «ξεκολλήσει» από τη τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σούπερ Λιγκ: Μεγάλες νίκες για Βέροια και ΟΦΗ, μοιρασιά στη Νέα  Σμύρνη
Μεγάλη νίκη πήρε και ο ΟΦΗ ο οποίος επικράτησε με 3-1 της Καλλονής η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στην αναμέτρησης, ωστόσο βρέθηκαν από το πουθενά πίσω στο σκορ από όμορφο τέρμα του Λεοζίνιο στο 32’ ο οποίος πλήγωσε την πρώην ομάδα του.

Ωστόσο, οι Κρητικοί δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να φέρουν… τούμπα το ματς χάρη σε δύο τέρματα του Παπάζογλου στο 40’ και στο 53’!

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 88’ ο Μακουκούλα ο οποίος είχε περάσει μόλις τρία λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη, φωνάζουν στη Ξάνθη


Σούπερ Λιγκ: Μεγάλες νίκες για Βέροια και ΟΦΗ, μοιρασιά στη Νέα  Σμύρνη
Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα εκτός από γκολ, Πανιώνιος και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στη Νέα Σμύρνη, με τους γηπεδούχους να ήταν καλύτεροι, ωστόσο οι Ακρίτες φωνάζουν δίκαια για γκολ του Σολτάνι που ακυρώθηκε λανθασμένα στο 90’ για οφσάιντ!

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Ξάνθη, ωστόσο παρά την υπεροχή του, δεν κατάφερε να πετύχει γκολ. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 20’, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον εξαιρετικό Τσέμα ο οποίος κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους Ακρίτες οι οποίοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κάλβο στο 59’, ωστόσο στο 64’ έχασαν την ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ με τον Χοσέμι να σημαδεύει το δοκάρι του Πανιωνίου.

Δοκάρι είχαν όμως και οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Καμπάνταη, ενώ στο 85’ ο Τσέμας είπε «όχι» σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κολοβού.

Έτσι, έπειτα από αντεπίθεση στο 90’ ο Σολτάνι κατάφερε να σκοράρει, με τον βοηθό να ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ, σε μία λανθασμένη απόφαση που αδικεί την Ξάνθη, καθώς ο παίκτης των φιλοξενούμενων έφυγε από κανονική θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.