Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Κερδίζει και χωρίς Φαλκάο η Μονακό

Σαμπιονά: Κερδίζει και χωρίς Φαλκάο η Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2013 19:52
Μπορεί η Μονακό να αγωνίστηκε χωρίς τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους Μονεγάσκους να πάρουν τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Ρεν και να μειώσουν έστω και προσωρινά στο -2 τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Παρί. Σκόραρε ο 17χρονος Μαρσιάλ!

Μετά το «διπλό» στην έδρα της Νάντ (1-0), η Μονακό πανυγήρισε νέα νίκη καθώς επικράτησε με 2-0 της Ρεν στο «Λουί Ντε» και πέρασε προσωρινά στη δεύτερη θέση με 32 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Παρί.

Το κενό του Ρανταμέλ Φαλκάο κάλυψε επάξια ο 17χρονος Άντονι Μαρσιάλ, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει στη δεύτερη συμμετοχή του με την πρώτη ομάδα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης!

Το πρώτο γκολ της Μονακό πέτυχε ο Τζέιμς Ροντρίγκιεζ ο οποίος άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα, ανοίγοντας το σκορ στο 19ο λεπτό.

«Τεσσάρα» για Σεντ Ετιέν


Σαμπιονά: Κερδίζει και χωρίς Φαλκάο η Μονακό
Στο άλλο παιχνίδι, η Σεντ Ετιέν επικράτησε με 4-0 της Ρεμς, πετυχαίνοντας και τα τέσσερα τέρματα στο δεύτερο μέρος.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Σεντ Ετιέν » η οποία κέρδισε με 4-0 την Ρέμς και «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 62’ ο Σαλ, ενώ ο Περίν πήρε τη σκυτάλη, «σφραγίζοντας» τη νίκη με την ομάδα του με δύο προσωπικά γκολ στο 76’ και στο 78’.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 87’ ο Ερντίν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.