Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφωνία Ηλιάδη-επενδυτή για το 51% των μετοχών!

Συμφωνία Ηλιάδη-επενδυτή για το 51% των μετοχών!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2013 20:59
Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία ενημέρωσε πως ο Δημήτρης Ηλιάδης πείστηκε για τις προθέσεις του επενδυτή, ο οποίος θα αποκτήσει το 51% των μετοχών! Εντός των επόμενων ημερών οι εξελίξεις.

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για τον Άρη, καθώς οι συζητήσεις του Δημήτρη Ηλιάδη με τον υποψήφιο επενδυτή, ο οποίος ενδιαφέρεται για το 51% των μετοχών της ΠΑΕ, μπήκαν σε τελικό στάδιο, και η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά τα στοιχεία του επενδυτή που αναμένεται να βγάλει τον Άρη από την εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, συμφωνήθηκε πως αυτά θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες, όταν και θα γίνει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα ο κύκλος των συζητήσεων μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Δημήτρη Ηλιάδη και του υποψήφιου να καλύψει το 51% της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο κ. Ηλιάδης επείσθη εξ εγγράφων από τον συνομιλητή του για τις προθέσεις, τους λόγους και το ύψος της επένδυσης που προτίθεται να κάνει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνήθηκε να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία του επενδυτή μόλις γίνει κύριος του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, απόφαση η οποία αναμένεται να υλοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ακόμη κι αν προκύψει εμπλοκή στο θέμα, σεβόμενη τον κόσμο του ΑΡΗ, θα τοποθετηθεί δημοσίως αναφερόμενη σ’ όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ συνεχίζει να χειρίζεται το θέμα με την ευθύνη που απαιτεί η αγωνιστική και οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και ζητεί από τον κόσμο της ομάδας μας τη συμπαράσταση του στον αγώνα με τον Πανθρακικό, καθώς η αγαπημένη μας ομάδα υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει πέρα από το αποτέλεσμα της οποιασδήποτε επιχειρηματικής προσπάθειας γιατί είναι ιδέα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.