Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλβέρδε: «Ελπίζουμε στη νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα»

Βαλβέρδε: «Ελπίζουμε στη νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2013 17:09
Την αισιοδοξία του πως η Αθλέτικ Μπιλμπάο μπορεί να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στην κυριακάτικη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Σαν Μαμές», εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο τεχνικός των Βάσκων στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η Μπαρτσελόνα είναι μια σπουδαία ομάδα και θα αναζητήσει τη νίκη κόντρα στην ομάδα του ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Άγιαξ…

Ωστόσο ο ίδιος πρόσθεσε πως η Μπιλμπάο βρίσκεται σε καλή περίοδο και θα παλέψει για τη νίκη στο «Σαν Μαμές», εκεί όπου αγνοεί την ήττα τη φετινή σεζόν στη Πριμέρα Ντιβιζιόν:

«Θα είναι δύσκολο. Η Μπαρτσελόνα είναι μια σπουδαία ομάδα, όμως εμείς βρισκόμαστε σε μία καλή περίοδο και θα πάμε στην αναμέτρηση με ανεβασμένη ψυχολογία. Θα είναι δύσκολο αλλά πιστεύουμε πως έχουμε ελπίδες για τη νίκη» τόνισε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Για να κερδίσεις της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να παίξεις με μεγάλη ένταση. Μπορεί η βαθμολογική τους άνεση στο Τσάμπιονς Λιγκ να επέτρεψε στους παίκτες να παίξουν πιο χαλαρά κόντρα στον Άγιαξ, όμως αυτό δεν θα συμβεί απέναντι σε μας. Η ήττα θα την αναγκάσει να κυνηγήσει τη νίκη ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα» τόνισε ο Βαλβέρδε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.