Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρομπέρτο: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Ρομπέρτο: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2013 07:02
Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του παρά την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι (2-1) στάθηκε ο Ρομπέρτο σε δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα.

Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις απέναντι στην Παρί, τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε να δεχθεί δεύτερο γκολ, όμως πρόσθεσε ότι η πρόκριση εξαρτάται ακόμα από αυτούς και πως θα παλέψουν για τη νίκη κόντρα στην Άντερλεχτ:

«Πάμε σε όλα τα γήπεδα για να κερδίσουμε. Παρότι η Παρί έπαιξε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο προσπάθησε να επιτεθεί. Εμείς είχαμε την ευκαιρία με την αποβολή, αλλά δυστυχώς δεν αξίζαμε να δεχτούμε δεύτερο γκολ. Μέχρι το φινάλε είχαμε την πρόκριση στα χέρια μας, αλλά τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να την πάρουμε στο γήπεδό μας.

Αυτή τη στιγμή εξαρτόμαστε μόνο από τον εαυτό μας, σε αντίθεση με την Μπενφίκα. Αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος και αυτό το προνόμιο το έχουμε κερδίσει χάρη στη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα
», τόνισε ο Ρομπέρτο ο οποίος σχολίασε και την παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στο Παρκ Ντε Πρένς:

«Και σήμερα οι φίλαθλοι ήταν στο πλευρό μας. Όπου κι αν είμαστε νιώθουμε τη ζεστασιά και την υποστήριξή του. Μαζί τους είμαστε πιο δυνατοί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.