Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Κλείδωσε» την πρωτιά με «τεσσάρα» η Ρεάλ, 2η η Γιουβέντους (2ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Κλείδωσε» την πρωτιά με «τεσσάρα» η Ρεάλ, 2η η Γιουβέντους (2ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2013 00:18
Μπορεί να αγωνίστηκε χωρίς τον Ρονάλντο και να έπαιζε από το 27’ με δέκα παίκτες, ωστόσο ακόμα και έτσι η Ρεάλ διέλυσε με 4-1 τη Γαλατασαράι στο «Μπερναμπέου» και «κλείδωσε» την πρώτη θέση. Νίκη με 3-1 για Γιουβέντους κόντρα στη Κοπεγχάγη και πλέον η «Γηραιά Κυρία» καλείται να μην χάσει στην Τουρκία για να πάρει το εισιτήριο για τους «16».

Τη νίκη με την οποία εξασφάλισε την πρωτιά της στον 2ο όμιλο πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Γαλατασαράι, νικώντας τους Τούρκους με 4-1.

Οι «μερέγχες» δεν είχαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεση τους και αγωνίζονταν στο 27’ με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σέρχιο Ράμος, όμως στο 37’ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μπέιλ πήραν προβάδισμα.

Η Γαλατά ωστόσο κατάφερε να απαντήσει το επόμενο λεπτό, καθώς έπειτα από πάσα του Ντρογκμπά ο Μπουλούτ νίκησε τον Κασίγιας για την ισοφάριση.

Όμως στην επανάληψη η «βασίλισσα» κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και «καθάρισε» τη νίκη με τα τέρματα των Αρμπελόα (51’), Ντι Μαρία (63’) και Ίσκο (80’).

Προβάδισμα πρόκρισης για Γιουβέντους


Τσάμπιονς Λιγκ: «Κλείδωσε» την πρωτιά με «τεσσάρα» η Ρεάλ, 2η η Γιουβέντους (2ος όμιλος)
Στο άλλο παιχνίδι, η Γιουβέντους επικράτησε με 3-1 της Κοπεγχάγης στο Τορίνο χάρη στο χατ-τρικ του Βιδάλ και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στη Μαδρίτη, πέρασε στην δεύτερη θέση με 6 βαθμούς έναντι 4 της Γαλατά.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας ξεκίνησαν αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση και στο 29’ κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι για χέρι του Γιάκομπσεν έπειτα από σέντρα του Πογκμπά, με τον Βιδάλ να το μετουσιώνει σε γκολ, βάζοντας μπροστά στο σκορ τη «Γηραιά Κυρία».

Στην επανάληψη, η Κοπεγχάγη μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56’ με τέρμα του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ωστόσο, ο Βιδάλ με νέα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Γιορέντε) στο 60’ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Γιουβέντους, ενώ ο ίδιος τρία λεπτά μετά «σφράγισε» τη νίκη για τους Ιταλούς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Έτσι, η Γιουβέντους χρειάζεται απλώς να μην ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Γαλατασαράι στην Τουρκία για να πάρει την πρόκριση για τους «16» του θεσμού.

Η βαθμολογία:

1. Ρεάλ Μαδρίτης 13

2. Γιουβέντους 6

3. Γαλατασαράι 4

4. Κοπεγχάγη 4

Η επόμενη αγωνιστική (10/12):

Γαλατασαράι – Γιουβέντους

Κοπεγχάγη – Ρεάλ Μαδρίτης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.