Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χαμός στην ΑΕΚ πριν το ντέρμπι!

Χαμός στην ΑΕΚ πριν το ντέρμπι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2013 15:28
Βαρύ είναι το κλίμα στην ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Λίνεν να ανταλλάζει κουβέντες με τους Μπουγαίδη, Κατίδη, ενώ ένταση σημειώθηκε και μεταξύ των Μητρόπουλο και Κολιάδη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να παραιτείται για προσωπικούς λόγους.

Όλα άρχισαν με τις δηλώσεις του Λίνεν μετά το ματς με τον Πλατανιά, καθώς ο ίδιος έριξε ευθύνες κατά των Μπουγαίδη και Κατίδη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια. Μάλιστα σήμερα οι τόνοι ανέβηκαν στα Σπάτα, καθώς ο ατζέντης των δύο παικτών συναντήθηκε με τον Δημητρέλο, γεγονός που εκνεύρισε τον Λίνεν.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός ισχυρίστηκε ότι δεν είπε ακριβώς όσα του αποδόθηκαν και παράλληλα ζήτησε τον λόγο στους δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντέδρασαν, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγω ότι οι φωνές υψώθηκαν αρκετά και τους υπόλοιπους παίκτες απλώς να παρακολουθούσαν το συμβάν.

Μάλιστα σημειώθηκε ένταση και μεταξύ του Παύλου Μητρόπουλο με τον Αλέξανδρο Κολιάδη, με αποτέλεσμα ο τελευταίο να παραιτηθεί από τη θέση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος, επικαλούμενους προσωπικούς λόγους. Ωστόσο η παραίτηση του σαφώς και σχετίζεται άμεσα με την αναταραχή στα αποδυτήρια της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.