Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε την Μπαρτσελόνα ο Άγιαξ, «τριάρα» η Μίλαν (8ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε την Μπαρτσελόνα ο Άγιαξ, «τριάρα» η Μίλαν (8ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2013 00:57
Μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα πανηγύρισε ο Άγιαξ ο οποίος πλέον θα παίξει την πρόκριση στο «Σαν Σίρο» κόντρα στη Μίλαν, που με τρομερή εμφάνιση διέλυσε με 3-0 τον Άγιαξ στη Σκωτία.

Η Μπαρτσελόνα έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση και παίζοντας με πολλές απουσίες, παρουσιάστηκε αδιάφορη στην «Άμστερνταμ Αρίνα» απέναντι σε έναν Άγιαξ που έπαιζε τη «ζωή» του στον θεσμό.

Έτσι, οι Ολλανδοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 19’ πήραν προβάδισμα με πλασέ του Σερέρο.

Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 42’ ο «Αίαντας» διπλασίασε το προβάδισμα του, με τον Χούσεν να παίρνει το ριμπάουντ από την απόκρουση του Πίντο στο σούτ του Φίσερ και με διπλή προσπάθεια «έγραψε» το 2-0.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 48’ καθώς ο Φέλταν ανέτρεψε τον Νειμάρ στο όριο της περιοχής, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι ενώ παράλληλα απέβαλε τον αμυντικό των γηπεδούχων.

Ο Τσάβι δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, ωστόσο παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα, με αποτέλεσμα ο Άγιαξ να πάρει τη νίκη και πλέον θα παίξει την πρόκριση στο «Σαν Σίρο» την τελευταία αγωνιστικήκόντρα στη Μίλαν.

Να σημειωθεί πως όταν ο Άγιαξ πέτυχε το δεύτερο γκολ, ένα οπαδός της ομάδας έπεσε από εξέδρα 10 μέτρω και είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μίλαν από τα παλιά!


Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε την Μπαρτσελόνα ο Άγιαξ, «τριάρα» η Μίλαν (8ος όμιλος)
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μίλαν με τρομερή εμφάνιση διέλυσε με 3-0 την Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά στη Γλασκώβη και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στους «16» του θεσμού.

Οι «ροσονέρι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 13’ με κεφαλιά του Κακά από κόρνερ του Μπίρσα, ενώ στο 49’ ο Σαπάτα από κοντά διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 60’ ο Μπαλοτέλι, σκορ που έφερε την Μίλαν στους 8 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική εφόσον δεν ηττηθεί από τον Άγιαξ στο «Σαν Σίρο» θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αντίθετα η Σέλτικ έμεινε στους 3 βαθμούς και έχασε πλέον κάθε ελπίδα, ακόμα και για την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 10 (10-4)

Μίλαν 8 (8-5)

Άγιαξ 7 (5-8)

Σέλτικ 3 (2-8)

Η επόμενη (6η) αγωνιστική (11/12)

Μπαρτσελόνα-Σέλτικ

Μίλαν-Άγιαξ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.