Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με νέα ανατροπή για Μπιλμπάο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με νέα ανατροπή για Μπιλμπάο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2013 01:19
Η Μπιλμπάο βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Μάλαγα ωστόσο πετυχαίνοντας ακόμα μια ανατροπή, επικράτησε με 2-1 μέσα στο «Ροσαλέδα» και διατηρήθηκε στην 5η θέση, έναν βαθμό μακριά από την Βιγιαρεάλ.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με τη Μάλαγα να παίρνει προβάδισμα στο 38’ με τέρμα του Χουάνμι.

Ωστόσο οι Βάσκοι κατάφεραν να ανατρέψουν για 4η φορά στη φετινή σεζόν το σκορ, αρχικά με κεφαλιά του Σαν Χοσέ στο 69’ και στο 86’ με διπλή προσπάθεια του Μουνιαϊν, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Καμπαγέρο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «παγώνοντας» το «Ροσαλέδα».

Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με αριθμητικό μειονέκτημα τρία λεπτά νωρίτερα λόγω της αποβολής του Πορτίγιο στο 83’.

Έτσι, με αυτή τη νίκη η Μπιλμπάο διατηρήθηκε στην 5η θέση με 26 βαθμούς, έναν μακριά από την τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα, η Μάλαγα γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και παρέμεινε στην 14η θέση με 13 βαθμούς, μόλις έναν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.