Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά στο ντέρμπι

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά στο ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2013 00:24
Παρότι η Γουέστ Μπρομ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων μόλις στο 11ο λεπτό κόντρα στην Άστον Βίλα, οι «χωριάτες» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Χόθρονς».

Ισόπαλο 2-2 αναδείχθηκε το ντέρμπι των Μίντλαντς μεταξύ της Γούεστ Μπρομ και της Άστον Βίλα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να παραμείνουν ισόβαθμες στην 11η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τη γηπεδούχο Γουέστ Μπρομ καθώς με δύο όμορφα γκολ του Λονγκ στο 3’ και στο 11’ προηγηθήκε νωρίς νωρίς με 2-0 κόντρα στην Άστον Βίλα.

Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα ο Σεσενιό έχασε μοναδική ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής για να πετύχει ακόμα ένα τέρμα για την ομάδα του Στιβ Κλάρκ, η οποία όπως όλα έδειχναν θα είχε ένα εύκολο βράδυ.

Ωστόσο άλλη άποψη είχε η Άστον Βίλα η οποία «ξύπνησε» στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει για το τελικό 2-2 αρχικά με τον Ελ Αχμαντί (67’) και ύστερα με φαλτσαριστό σουτ του Γούεστγουντ στο 76’.

Έτσι, η Άστον Βίλα απέφυγε για ακόμα ένα παιχνίδι την ήττα σε εκτός έδρας αναμέτρηση, καθώς σε 6 ματς που έχει δώσει φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ μακριά από την έδρα της, έχει γνωρίσει ήττα μόλις σε ένα, αυτό κόντρα στην Τσέλσι (2-1) στα τέλη Αυγούστου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.