Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Βίτορ, Λόρενς και... Χακόμπο στο Καζακστάν ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Βίτορ, Λόρενς και... Χακόμπο στο Καζακστάν ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2013 14:18
Χωρίς τους Μιγκέλ Βίτορ και Λίαμ Λόρενς θα ταξιδέψει στο Καζακστάν για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Σαχτέρ ο ΠΑΟΚ. Εκτός και ο Χακόμπο ο οποίος ωστόσο προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα μετά τη λήξη της τιμωρίας του.

Μία μέρα μετά τη νίκη του στο ντέρμπι επί του Άρη (3-1), ο ΠΑΟΚ στρέφει πλέον το βλέμμα του στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Σαχτέρ στο Καζακστάν (17:00), όπου με μια ισοπαλία εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μιγκέλ Βίτορ, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ο Λίαμ Λόρενς ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και ο Ινίγο Λόπεθ με πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη.

Παράλληλα, εκτός έμεινε και ο Χακόμπο ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα μετά τη λήξη της τιμωρίας του, όμως ο Στέφενς προτίμησε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι:

Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

Η αποστολή θα προπονηθεί το πρωί της Τρίτης στην Τούμπα και θα πετάξει στις 13:30 για την Αστάνα με πτήση τσάρτερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.