Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Όχι» Ολυμπιακού σε Λοκομοτίβ Μόσχας για Μασάντο

«Όχι» Ολυμπιακού σε Λοκομοτίβ Μόσχας για Μασάντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2013 14:44
Αρνητικά σε δελεαστική πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Πάουλο Μασάντο, απάντησε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Κώστα Καραπαπά.

Από το βράδυ της Δευτέρας αρκετά ρώσικα μέσα κάνουν λόγο ότι ο Πορτογάλος χαφ βρίσκεται στο στόχαστρο της Λοκομοτίβ και σύμφωνα με παρέμβαση του Κώστα Καραπαπά στον «NovaΣπορ FM» , ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός είπε όχι σε εξαιρετική πρόταση των Ρώσων η οποία σύμφωνα με φημολογίες άγγιζε τα 4 με 5 εκατομμύρια.

«Δεν θέλουμε να πλανάται κανένα σενάριο γιατί αρκετά έχουμε ταλαιπωρηθεί με όλα αυτά. Έχει γίνει μια εξαιρετική πρόταση από την Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Πάουλο Μασάντο και ήδη έχουμε αρνηθεί. Δεν ξέρω αν επανέλθουν. Αν γίνει τότε θα το ξανασυζητήσουμε. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ποσό που μας πρόσφεραν οι Ρώσοι, αλλά το αρνηθήκαμε», οι δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά.

Στον Πειραιά θεωρούν το θέμα λήξαν, ενώ ο Πορτογάλος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.