Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις για την Γιουνάιτεντ!

Πρέμιερ Λιγκ: «Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις για την Γιουνάιτεντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2013 22:28
Σοκ στο φινάλε για την Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ η οποία προηγούνταν στην έδρα της Κάρντιφ μέχρι το 90’, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Κιμ «έγραψε» το τελικό 2-2 με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ!

Την ευκαιρία να μπει στην πρώτη τετράδα έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μια εβδομάδα μετά τη νίκη της στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Κάρντιφ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» οι οποίοι έπαιζαν χωρίς τον τραυματία Φαν Πέρσι, πήραν προβάδισμα με γκολ του Ρούνεϊ στο 15ο λεπτό, ωστόσο ο ίδιος θα μπορούσε να είχε αποβληθεί τρία λεπτά νωρίτερα για μαρκάρισμα στον Μουτς.

Η Κάρντιφ δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε στο 33’ με τον Κάμπελ, όμως ο Εβρά με κεφαλιά στο 45’ έδωσε ξανά το προβάδισμα στους πρωταθλητές.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, είχαν δοκάρι στο 54’ με τον Κάμπελ και εν τέλει τη λύση έδωσε στις καθυστερήσεις ο Κιμ ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 77’ και ο ίδιος με κεφαλιά στις καθυστερήσεις μετά από κόρνερ, ισοφάρισε για το τελικό 2-2!

Έτσι, η Γιουνάιτεντ έφυγε από την Ουαλία με μόλις ένα βαθμό και έφτασε τους 21 με αποτέλεσμα να παραμείνει στην 6η θέση μαζί με την Έβερτον, ενώ αντίθετα η Κάρντιφ έφτασε τους 13 και παραμένει τρεις βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.