Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκες για Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης και Καλλονή

Σούπερ Λιγκ: Νίκες για Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης και Καλλονή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2013 19:24
Η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 του Παναιτωλικού στα Πηγάδια, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε το πρώτο του εκτός έδρας «τρίποντο» χάρη στη νίκη του με 1-0 κόντρα στον Εργοτέλη. Νίκη και για Καλλονή, 1-0 τον Πλατανιά στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ.

Μετά από τρεις αγωνιστικές, η Ξάνθη επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού στα Πηγάδια.

Οι Ακρίτες άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Σολτάνι και παρά την άμεση ισοφάριση του Παναιτωλικού στο 14’ χάρη σε γκολάρα του Θεοδωρίδη με σουτ από τα 30 μέτρα (!), ο Μάνταλος στο 55’ έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Εν τέλει το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σολάρι με κεφαλιά στο 76’, με τον Παναιτωλικό να γνωρίζει την πρώτη του ήττα μετά από 8 αγωνιστικές!

Σούπερ Λιγκ: Νίκες για Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης και Καλλονή
Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Μέτριο θέαμα στην αναμέτρηση, με τον Αστέρα να παίρνει τη νίκη με γκολ του Μπαράλες στο 58’, ενώ οι Αρκάδες είχαν και δοκάρι με τον Κοντοέ.

Τη 3η συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Καλλονή, η οποία νίκησε με 1-0 τον Πλατανιά στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ και σκαρφάλωσε στην 5η θέση του πρωταθλήματος μαζί με τον Αστέρα.

Σκόρερ για τους τυπικά γηπεδούχους ο Καζάκης ο οποίος σημείωσε ένα όμορφο γκολ στο 66ο λεπτό που χώρισε τις δύο ομάδες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.