Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Διέλυσε την Αλμερία η Ρεάλ, αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Ρονάλντο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Διέλυσε την Αλμερία η Ρεάλ, αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Ρονάλντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2013 23:07
Καταιγιστική ήταν κόντρα στην Αλμερία η Ρεάλ, η οποία διέλυσε με 5-0 τους νεοφώτιστους, ωστόσο είδε τον Κριστιάνο να αποχωρεί με ενοχλήσεις στο δεύτερο μέρος.

Δεύτερη συνεχόμενη «πεντάρα» για Ρεάλ, η οποία μετά τη νίκη της με 5-1 κόντρα στη Σοσιεδάδ, φιλοδώρησε με πέντε γκολ και την Αλμερία και μάλιστα εκτός έδρας.

Το χορό των γκολ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος όμως έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 54’ καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, χωρίς ακόμα να είναι σαφές αν πρόκειται για κάτι σοβαρό ή για μικροτραυματισμό.

Παρά την αρχική «παγωμάρα», η Ρεάλ κατάφερε να «ζεστάνει» τους οπαδούς της, με τον Χεσέ Ροντρίγκιες που πέρασε το παιχνίδι αντί του Πορτογάλου να «σερβίρει» στον Μπενζεμά ο οποίος με φοβερό σουτ έκανε το 2-0 στο 61’.

Στο 72’ ο Μπέιλ βρήκε ξανά δίχτυα, ενώ Ίσκο (75’) και Μοράτα (81’) διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

Μάλιστα, ο Καζεμίρο έχασε ευκαιρία να βάλει και αυτός το όνομα του στη λίστα των σκόρερ καθώς σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων στο 85’.

Έτσι η Ρεάλ μείωσε ξανά στους έξι βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, «πιάνοντας» προσωρινά την Ατλέτικο στη δεύτερη θέση με 34 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.