Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζόν: «Τεσσάρα» για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζόν: «Τεσσάρα» για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2013 19:15
Με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Ινιέστα και Φάμπρεγκας στο πρώτο μέρος, η Μπαρτσελόνα έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της με 4-0 κόντρα στη Γρανάδα, με τον τραυματία Μέσι να γνωρίζει την αποθέωση πριν το ματς για το 3ο του «χρυσό παπούτσι».

Παρά τις πολλές απουσίες, η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε ακόμα μια εμφατική νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-0 της Γρανάδα στο «Καμπ Νου», με τους «μπλαουγκράνα» να «καθαρίζουν» το ματς στο πρώτο ημίχρονο με εκτελέσεις πέναλτι των Αντρές Ινιέστα (20’) και Σεσκ Φάμπρεγκας (40’).

Στην επανάληψη ανέλαβαν δράση οι Αλέξις Σάντσες και Νειμάρ οι οποίοι πέτυχαν τα υπόλοιπα δύο τέρματα της αναμέτρησης στο 71’ και στο 90’, επιτρέποντας στην ομάδα τους να διευρύνει τη διαφορά της στους 6 βαθμούς με παιχνίδι περισσότερο από την δεύτερη Ατλέτικο.

Από την πλευρά της, η Γρανάδα, η οποία είχε ξανά στον πάγκο τον Ορέστη Καρνέζη, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 στο πρώτο μέρος, με τον Πίτι να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Πίντο, ενώ στο 66’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ιτούρα.

Να σημειωθεί πως ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε πριν το παιχνίδι για το τρίτο του «χρυσό παπούτσι», ενώ ο Χεράρδο Μαρτίνο έριξε στο παιχνίδι στο 82’ τον 17χρονο εξτρέμ Ανταμά Τραορέ ο οποίος έγινε ο 8ος νεαρότερος παίκτης που κάνει ντεμπούτο για τον σύλλογο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.