Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Λύτρωσε την ΑΕΚ ο Τσεβάς

Γ’ Εθνική: Λύτρωσε την ΑΕΚ ο Τσεβάς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2013 17:13
Με γκολ του Βασίλη Τσεβά στο 81ο λεπτό, η ΑΕΚ στη χειρότερη της φετινή εμφάνιση, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στον εξαιρετικό Ηλυσιακό.

Σε κακή μέρα βρέθηκε η ΑΕΚ, ωστόσο ακόμα και έτσι κατάφερε να φύγει νικήτρια από το ΟΑΚΑ απέναντι στον Ηλυσιακό, με σκόρερ τον Τσεβά στο 81’ που μόλις είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στο άριστο στήσιμο του Ηλυσιακού ο οποίος ήταν φανερά πιο διαβασμένος σε σχέση με τον αγώνα του Κυπέλλου, καθώς κρατούσε την «Ένωση» μακριά από την εστία του, και μάλιστα στο 46’ είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα, με τον Καμπά να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια, η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμό, πιέζοντας ασφυχτικά τους τυπικά γηπεδούχους, χωρίς όμως να κατάφερει να απειλήσει σημαντικά την εστία του Νικολάου.

Έτσι, ο Δέλλας θέλοντας να ενισχύσει την επίθεση έριξε στο παιχνίδι τον Τσεβά στο 80ο λεπτό και αυτός ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, δικαίωσε τον προπονητή του καθώς μετά από κόρνερ του Πεταυράκη, ο Έλληνας άσος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ηλυσιακός: Νικολάου, Μητσόπουλος, Ιωαννίδης, Σίσκος, Καραπιπέρης, Αμανατίδης, Φλέγκας, Στρατάκης, Τζώρτζης, Κολοβός (Φίπε 58'), Καμπάς

ΑΕΚ: Βούρας, Αργυρίου (Τσεβάς 80'), Πεταυράκης, Κορδέρο, Τσιρίλο, Σταθάκης, Γεωργέας, Ντακόλ, Πόποβιτς (Γροντής 53'), Πλατέλλας, Ανάκογλου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.