Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκτός ομάδας ο Χακόμπο!

Εκτός ομάδας ο Χακόμπο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2013 14:08
Εκτός προπονήσεων θα μείνει μέχρι τη Δευτέρα ο Σανθ Χακόμπο ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης με αποτέλεσμα να χάνει το ντέρμπι με τον Άρη.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος γκολκίπερ επιτέθηκε φραστικά σε μέλος του τεχνικού τιμ στο τέλος της χθεσινής προπόνησης, με αποτέλεσμα ο Στέφενς να τον ενημερώσει σήμερα πως θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι τη Δεύτερα, όποτε και θα απολογηθεί στη διοίκηση.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ: «Εκτός προπονήσεων ο Χακόμπο ως τη Δευτέρα,που θα απολογηθεί στη Διοίκηση, η απόφαση Στέφενς για πειθαρχικό παράπτωμα στη χθεσινή προπόνηση».

Μάλιστα αυτή η συμπεριφορά ίσως να επηρεάσει το μέλλον του στην ομάδα, καθώς το κλίμα για τον Ισπανό πορτιέρο είναι ιδιαίτερα βαρύ ενώ και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη στάση του Στέφενς.

Να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι είχε μπει όρος στο συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών, ο οποίος προέβλεπε πως αν ο παίκτης έπεφτε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα, τότε η ΠΑΕ έχει το δικαίωμα να του λύσει το συμβόλαιο δίχως να τον αποζημιώσει οικονομικά!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.