Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μετά τα… επεισόδια, ήρθε η έγκριση για το γήπεδο της ΑΕΚ

Μετά τα… επεισόδια, ήρθε η έγκριση για το γήπεδο της ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2013 22:02
Μετά από περίπου δύο ώρες συνεδρίασης με εντάσεις, ύβρεις, λιποθυμίες, και αποχωρήσεις, το σχέδιο για την «Αγια-Σοφιά» εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Με 17 «ναι» και δύο διαφοροποιήσεις που όμως αφορούν την υπογειοποίηση του δρόμου κι όχι το γήπεδο, το σχέδιο για την «Αγια-Σοφιά» εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ωστόσο η συνεδρίαση μόνο ήρεμη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς τα μέλη της παράταξης του ΚΚΕ πρόβαλαν ενστάσεις για την απουσία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου από τη συνεδρίαση, ενώ στη συνέχεια έγιναν ερωτήσεις για την ιδιοκτησία του γηπέδου και το πού θα στεγάζονται τα ερασιτεχνικά τμήματα.

Αυτό προκάλεσε αντίδραση από περίπου 100 οπαδούς της ΑΕΚ που βρίσκονταν στην αίθουσα και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, καθώς ακολούθησαν ύβρεις ενώ έπεσαν και κάποιες… ψιλές.

Μάλιστα, μια σύμβουλος του ΚΚΕ λιποθύμησε με αποτέλεσμα η διαδικασία να διακοπεί προσωρινά, ενώ συνεχίστηκε αργότερα χωρίς τους εκπροσώπους του ΚΚΕ που αποχώρησαν ακούγοντας αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Τελικά ξεκίνησε η ψηφοφορία, όπου με 17 «ναι» και δύο διαφοροποιήσεις που όμως αφορούν την υπογειοποίηση του δρόμου το σχέδιο εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.