Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πήρε τη νίκη αλλά όχι το χειροκρότημα ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Πήρε τη νίκη αλλά όχι το χειροκρότημα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2013 00:04
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επέστρεψε στις νίκες μετά από το «βαρύ» αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη, κάτι που έκανε τον κόσμο να αποδοκιμάσει τους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» με καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Τζεμπούρ (10’) και Μανιάτη (37’), ενώ έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα τους.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης αντέδρασε και μείωσε με τον Αγγελούδη στο 66’, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ.

Το ματς:


Οι παίκτες του Ολυμπιακού πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να αντιστρέψουν όσο γίνεται το κλίμα από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, θέλοντας να πάρουν μία νίκη με καλή εμφάνιση. Αυτό φάνηκε στα πρώτα λεπτά καθώς μόλις στο 10’ ο Τζεμπούρ άνοιξε το σκορ ύστερα από κόρνερ, κάνοντας το 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, με τον Βλαχοδήμο να έβαζε προβλήματα στους αμυντικούς του Άρη και τελικώς μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, ωστόσο έδωσε την ασίστ στο 37’ για το γκολ του Μανιάτη, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έψαξαν και 3ο τέρμα, με τους Τζεμπούρ και Μανιάτη να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ λίγο πριν το ημίχρονο.

Ο Άρης προχώρησε σε αλλαγές στο δεύτερο μέρος, οι οποίες απέδωσαν καθώς ο Αγγελούδης που πέρασε στο παιχνίδι στο 46', κατάφερε να μειώσει στο 66’ για τους «κιτρινόμαυρους». Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες.

Αρχικώς ο Σιόβας με κεφαλιά στο 81’ και στη συνέχεια ο Μανιάτης από κοντά στο 82’, έχασαν ευκαιρία για να κλειδώσουν το ματς, ενώ στο 84’ ο Τζεμπούρ «σπατάλησε» τετ-α-τετ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Τελικώς οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν την νίκη, όχι όμως και το χειροκρότημα καθώς αρκετοί φίλοι της ομάδας αποδοκίμασαν τους παίκτες, κυρίως για την ήττα της Πέμπτης απέναντι στη Λεβάντε.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Mέγιερι, Παπάζογλου, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο (66’ Ιμπαγάσα), Αμπντούν (78’ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος (88’ Γκρέκο), Τζεμπούρ.

Άρης: Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τάτος, Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ζαραδούκας (56’ Τσουκάνης), Ηρακλής (46’ Αγγελούδης), Κοτσαρίδης (46’ Τριανταφυλλάκος), Διαμαντάκος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.