Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Έγραψε ιστορία η Σουόνσι

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Έγραψε ιστορία η Σουόνσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2013 20:01
Σε πάρτι υπέρ της Σουόνσι εξελίχθηκε ο τελικός του Λιγκ Καπ, καθώς οι «κύκνοι» επικράτησαν άνετα με 5-0 ενάντια στη Μπράντφορντ, κατακτώντας έτσι τον πρώτο μεγάλο τίτλο στην ιστορία της ομάδας, ενώ παράλληλα εξασφάλισαν την πρόκριση τους στο Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Παιχνίδι για έναν ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι, καθώς η «μικρή» Μπράντφορντ (ομάδα 4ης κατηγορίας) δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στις ορέξεις της Σουόνσι η οποία και «κατασκήνωσε» από τα πρώτα λεπτά στην αντίπαλη εστία και τελικώς ο Ντάιερ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16’.

Η Μπράντφορντ προσπάθησε να απαντήσει, χωρίς αποτέλεσμα και τελικώς ο Μίτσου έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων για τη Σουόνσι στο 40’. Στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Ντάιερ έκανε το 3-0, ενώ στο 56’ ο ίδιος κέρδισε πέναλτι και την κόκκινη του πορτιέρο της Μπράντφορντ, Ντιουκ, γεγονός που εξασθένησε και τις όποιες τελευταίες ελπίδες των «μπατναμς» για την ανατροπή.

Ο Ντε Γκούσμαν ευστόχησε στο 59’, με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα λεπτά να ήταν διαδικαστικά, ωστόσο οι οπαδοί της Μπράντφορντ δεν πτοήθηκαν, τραγουδώντας καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης καθώς και μόνο η συμμετοχή στον τελικό αποτελούσε μιας μορφής έπαθλό.

Τελικώς στο 90’ ο Ντε Γκούσμαν με δεύτερο προσωπικό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τον διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη του αγώνα και την αρχή του πάρτι για τους παίκτες της Σουόνσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.