Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Κακή εμφάνιση και ήττα για ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Κακή εμφάνιση και ήττα για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2013 19:41
Τέλος έλαβε στο αήττητο σερί 6 αγώνων για την ΑΕΚ , η οποία γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Πλατανιά με αποτέλεσμα να πλησιάσει ξανά στη ζώνη του υποβιβασμού και να απομακρυνθεί παράλληα από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Μέτρια εμφάνιση για την «Ένωση» η οποία έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 3’ με τον Ναζλίδη και παρά την ισοφάριση του Φέτση στο 17’, δεν απείλησε ιδιαίτερα με αποτέλεσμα ο Αναστασάκος να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 75’ με αμφισβητούμενο πέναλτι.

Το ματς:


Σαν κοιμισμένη μπήκε το γήπεδο η ΑΕΚ, κάτι που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Πλατανιάς, με τον Ναζλίδη να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό από στημένη φάση. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, ωστόσο τα σουτ των Τετέ και του Γιάννου δεν βρήκαν στόχο.

Από την άλλη η ΑΕΚ κατάφερε τελικώς να απαντήσει στο 17’ με τον Γκερέιρο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ, και στην επαναφορά ο Φέτσης ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1.

Η συνέχεια κάθε άλλο παρά εντυπωσιακή ήταν, καθώς οι δύο ομάδες έπαιζαν περισσότερο για να μην χάσουν, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν σημαντικές ευκαιρίες προς τις αντίπαλες εστίες.

Ίδια γεύση και στο δεύτερο μέρος όπου όλα έδειχναν ότι μόνο με λάθος θα σημειωνόταν γκολ. Και τελικώς έγινε λάθος αλλά από τον… διαιτητή, ο οποίος καταλόγισε λανθασμένα πέναλτι σε μαρσάρισμα του Καραλή στον Ναζλίδη, και ο Αναστασάκος δεν αστόχησε, κάνοντας το 2-1 στο 75’.

Ο Λίνεν έριξε στο παιχνίδι τους Κατίδη και Φουρλάνο, ωστόσο η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να φύγει ηττημένη από την Κρήτη, με αποτέλεσμα τα πλέι-οφ να πομακρύνθηκαν επικίνδυνα.

Οι συνθέσεις:


Πλατανιάς: Κηπουρός, Γκονζάλες, Καστέλς (Μαραγκουδάκης 13'), Κουρτεσιώτης, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ (Γιακουμάκης 74'), Γιάννου (Δέντσας 67'), Ναζλίδης, Κάλαΐτζιτς, Αναστασάκος

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Βλάχος (Καραλής 69'), Μητρόπουλος, Κορδέρο, Φέτσης (Φουρτάδο 80'), Γκερέιρο, Φούντας (Κατίδης 80'), Πετρόπουλος

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.